Аптека Опиум во Лисиче до трговскиот центар.Јас кога барав, ми нарачаа и за два часа ги земав.Можеш да им се јавиш и на телефон за ако немаат да се договориш да нарачаат. https://www.findhealthclinics.com/MK/Skopje/112196878831696/Apteka-Opium
Само да се пофалам дека ваучерот ми е одобрен и пратен по поштаааа, така да сите што сте поднеле во трета половина од октомври може да проверите дали ви е одобрен и испратен и на Вас. Со среќа на сите
Мене ендокринолог ми рече кога ќе почнам со терапија за инвитро дексаметазонот да го прекинам ми даде други апчиња со исто дејство ама демек побезбедни биле (бар така кажа) и во случај ако се оствари бременост да продолжам со нив.
Јас имам примано од 5. Еднаш ми го дадоа да го пијам еднаш на ден, а др пат два пати на ден, по пола го кршев
Летрозол е како кломифен, се користи за стимулација, со таа разлика декс не го тенчел ендометриумот, и бе ги теошел толку резервите на ј.к. Мене така ми објаснија. И е доста поскап.
Лавици. Кај Зоја гостуват двајца енбриолози од "Плодност" и ќе зборуваат за, Машка неплодност-од дијагноза до можности за надминување со ИВФ техниките. Сега почнува во 19 часот. Доста интересни ми се вебинарите и секогаш ги следам.
Дали од КРИНОНОТ имате исцедок/партали кои понекогаш знаат да има розеникаво низ нив, некогаш е нормално?
Така нешто, проба хаха Дур чекам циклус за хормони и собирам докум за втор ваучер, Трајковски сака да почне стимулација со Летрозол, да видиме како ќе реагирам. На Кломифен не реагирав воопшто. Но Летрозолот се случувало да успее во некои случаи каде Кломифенот не. Нема гаранции секако, не сум го пробала досега, па да видиме