Хсг еднаш мислам се прави, нема важност. Пошто многу од тука поднеле барање за втор ваучер со истото хсг што го приложиле за првиот ваучер. Уште тоа ми фали,пак да треба да правам хсг и да се обесам
Не бре. Еднаш се прави хсг. Јас три ваучери земав со исто хсг. Ново правев после третиот ваучер, на инсистирање на докторот да види нешто
Mene mi dadoa preporaka za vtoro hsg megutoa po izvrsena laparaskopija i eden carski rez. Ovie dve raboti mozele da napravat promena. Bez nikakva operacija ne bi trebalo da ima promeni.
Најново инфо, со упат од матичен гинеколог можеш да направиш маркери за хив и хепатит во институт за јавно здравје, јас бев сабајле платив 250 ден., резултати за 1 недела @Dari6
Да да знам дека може во Институт за јавно здравје. Само што @Dari6 напомена дека не сака да иде таму, затоа предложив за Железничар. До скоро најнормално си работеа. Ова дека веќе не може е новост
Само внимавајте многу ако одите Институт за јавно здравје. Влезот за хив/хепатит испитувања е одма до влезот кај шо се тестираат за ковид. Јас кога бев пред месец дена, немаше баш свест за мерки и чекање ред. Некои денови има повеќе гужва, како ќе начекаш. За резултати подигање - најдобро да одите подоцна во денот, кај 12-13 часот, пошо јас од рано сабајле се изначекав само за резз да земам.
За резултати мене ми рекоа од 13 до 14 часот. За ковид имаше редица луѓе што чекаа а за хив и хепатит немаше гужва воопшто
Девојчиња ај некоја што пие Овунорм да ми сликне точен состав. На нет не можам да видам, многу е матно. Ми треба инфо бар колку инозитол содржат во составот
Се пијат 4 капсули на ден Две наутро, две навечер Во 4 капсули има 2000мг мио инозитол. Јас пијам фертимилин, исто 4 на ден, исто вкупно 2000мг. Само таму составот е само мио инозитол, а во овунорм има и плус друго.
Од инозитол, во Фертилимин има и Мио-инозитол и Хиро-инозитол. Што е многу подобра комбинација, посебно за пцос. Во Елова има само Мио-инозитол.
Да знам затоа и ги одбрав фертимилин Бубче нема пцос, она сега има мисија цела аптека да пие @Bubce38
Мила,Прочитај ја книгата што ја имаше атачирано @le.soleil It starts with the egg Баш цела книга е за тоа како можат да се подобрат јајце клетките за три месеца, за повеќе дијагнози,за пцос, за намалени резерви...
700 ден е кутија со 60 капсули 60 капсули се залиха за 15 дена. Значи за еден месец требаат две кутии, 1400 денари. На брендот synergy се, ги има во зегин и еурофарм