Мила успеав... Фала ви многу ви ја посакувам ова среќа знам колку се борите и да знаете ке успеете и знаете што верувајте дека стварно кога најмалку се надевате тогаш успевате. А сега е почеток на друга борба замене, дајбоже да биде се во ред и сите кој сте по овој пат да стигнете до тука како мене па и до среќен крај... Др Лазаревски и Сестра Анита трипати рекоа фалати боже а јас илјада пати му благодарам на Бог многу сум возбудена, сега ке кажам верувајте им на докторите и немојте да имате најмал сомнеж за нив зашто нашиот успех е и нивен и немојте да кажете дека некој намерно или ненамерно згрешил, тоа што не успеало нештото не е тоа никаква грешка од нивна или наша страна, едноставно така сакал Бог. Ве сакам сите и фала ви на гушките и убавите зборови да дочекаме сите радости на крајот од годината и почетокот на новата ве сакам фала ви на сите кој ми честитавте и ке ми честитат до прва и најмногу фалави на секоја подржшка да не бевте вие и јас не ке бев овде.... Заслужни се најмногу..  @Bubce38 те гушкам секоја мака вреди да се доживее ова..
Јас знаев уште кога рече дека си осетила силен грч, бебето доаѓало Баш ме израдуваа, со лесно бременоста
Девојки дали после неуспешен трансфер на замрзнати ембриони е нормално болен циклус, пропратен со силни бодежи во јајници?
Zdravo devojki, dali moze da mi dadete informacija dokolku znaete koi se segasni clenovi i sekretar na komisijata koi gi potpisuvaat vaucerite? Ili dali znaete kade bi mozela da proveram toa? Vi blagodaram mnogu, golem pozdrav
здраво дали има некоја добијано сега ваучер му звонам никој не ми креватрбаше да прератам испитувајне препратив а немамуште добиено одговор 1 месец помина
Леле, колку се израдував Луни Честитки, си имав некое убаво чувство за тебе овојпат, ама се спречив да пишам, викам ај да не згрешам, да те стресирам.. Многу ми е мило, како за свој човек Со лесно до крај, душо
Извини, кој ден ти е? Не морс да значи дека ништи не биднало... Немој пред време да се стресираш Те мислам, пиши
Ако е розево/кафеаво, не е страшно, јас имав така па имав позитивен тест. Како и да е, нема потреба да донесуваш сама заклучок и да се нервираш за претпоставка. Слушни се со докторот.
Идеално е помеѓу 1 и 2. Пиеш терапија или не. Секако после позитивен тест, т. е срцева акција провери си пак, да не треба да се појача доза ако веќе си на терапија или да почнеш со некоја мала доза. Затоа што за тие што се веќе на терапија, секој месец се проверува.
Фала ти многу мила на прекрасните зборови и на целата подршка што ми ја давате дајбоже се да биде во ред и сите да си дочекате ваква бета...
Пред не цели две недели го земав ваучерот дирекно од фонд, а на тел се утепав од звонење никој не креваше