Понеделнички @Luni не израдува Петочки @lia22 Честито и со лесно до крај другарка Почело је почело расположение и еуфорија
Девојки дали некоја од вас или вашиот партнер има пиено профертил таблети пред процес на ивф.Нас ни ги пишаа овие и за мене и за партнерот ги купив денес многу се скапи па се надевам дека ќе допринесат за успешно ивф. Дали имате некое искуство со нив.
Ne se ceka tolku, nekolku denovi max. Doktorot ima mn.pacientki megutoa se mn.organizirani. i jas sum prezadovolna od doktorot, no i od celiot personal.
Морав да напишам мислење во врска со др.Трајковски.Докторот е пред се прекрасен човек, вистински стручен во својата област.Во секоја прилика и во секое време достапен за се.Сум му звонела касно навечер, за време на викенд и празници.Никогаш не сум чекала ниту за преглед ниту за консултација.Персоналот е исто прекрасен.Ова го пишувам не само затоа што имав успешно инвитро кај него, туку баш затоа што овие денови имав една ситуација која уште еднаш ми потврди колку прекрасен човек е докторот и какво големо знаење има.
Едни од најдобрите апчиња. На сите што ги препорачав имаа успех јас ги купував од Ниш или Лесковац. Дупло поефтини се од кај нас да знаеш.
Фала за одговорот баш ме интересираше дали некој има искуство со нив. Не ни мислев дека се толку скапи но ќе знам ако требаат за во иднина дека во Србија се поефтини. Се надеваме на успех.
@lia22 , @Luni ви честитам, со убаво и лесно до крај. Јас бев многу позитивно изненадена од д-р Трајковски. Правев хистероскопија кај него, имав продолжено крварење и бев да ме погледне. Се' беше во ред, но за неколку дена сам ме побара да види како сум. Никогаш не ми се случило во контакт со толку многу лекари. Напротив, со другите лекари најчесто комуницирав преку нивни сестри кои се едвај достапни, а личен контакт е сведен на минимум. Не сум почнала постапка уште со него, се надевам ќе продолжи добрата комуникација.
Zdravo, Kolku cekase za vaucerot, prasuvam poradi situacijava, dali se ceka mnogu. Jas podnesov pred 1 nedela. Pozz i so sreka
Истата ситуација ја имав и јас кога правев хистероскопија кај него.Првите денови после интервенцијата немав краварење, па докторот ми се јави да провери како сум.И не само тогаш, секогаш кога сум била разочарана или исплашена од нешто.Мислам дека навистина се ретки ваквите луѓе како него.
Да точно сум била кај многу доктори но како др трајковски ниту малце сличност немаат,иако имав спонтан осекам дека сонот ке ми го исполни!бог здравје да му дава и успеси за секоја пациентка!
Исто и јас ништо плус не платив а порачката ми беше 83 евра со шипинг. Многу сум задоволна за 20 дена ми стигна порачката.
Мојата порачка избрав да ми ја пресмета во евра што значи си можела уште нешто да порачаш дека еврото има поголема вредност од доларот. Ајде нека ни бидат од корист