@only44you Со срека душо,е сега иде најубавото во животот ..... држам срека за двечките да се фатат! @mimidjon уште колку дена останаа ? Ајде да не израдуваш и ти со 2 цртички! Срекно и на сите други идни мајки , сите да си дочекаат по две три бебенца!
Честитки за @only44you. После целата оваа борба пред бременоста ти посакувам мнооооогу убави моменти во неа. Со лесно да ти е се од едно до последно @sakambebe случајно да не испитуваше уринокултура додека примаш антибиотици? Во тој случај секако е негативна, но тоа е лажен резултат. Треба да си 72 часа чиста без да примаш ништо.
Bas se raduvam mila,ajde da imas prekrasna bremenost,i da se razgalis najmnogu sto mozes,me naezi,kamo site da go osetime toa cuvstvo
Имa уште мнoгу,вo пoнеделникoт ми беше трaнсферoт,ти благодарам нa пoмислaтa ,вие кaкo сте?Ве гушкaм и двете
Pa ne,24 casa bev cista od antibiotci,dr mi rece taka,poznat urolog demek,da ti kazam i mene mi bese cudno,a iskreno ne znaev deka treba da si cist 72 casa,lele iskreno solzi mi idat,kolku li me matkaat samo natamu navamu,a ginekologot mi rece deka ova moram skroz da go sredam pa togas na in vitro.So ova ne mozam da pravam.
Cccccc kolku li razlicni mislenja,i razlicnji tretmani,nisto ne mi kaza,ama jas na svoja raka ke pratam vo Avicena posle 5-6 dena odkako ke prestanam da pijam antibiotici.ne sakam da si rizikuvam in vitroto zaradi negrizata na eden dr
после 10-14 дена од престанок со антибиотици се прават брисеви мене така ми има кажано ивановски чинам и ти кај него си @only44you честитки мила колку убава вест рано наутро, да си имаш најубава и најлесна бременост
Така беше зa брисеви кoгa бев пoзитивнa,пoсле10 денa,дa прaшaш некoј близoк aкo имaш вo лабораторите ,и увин. чaј,брусницa,прoлoм вoдa ,јaс кoгa јa имaв вo уринaтa тaкa јa исчистив и две дoзи aнтибиoтик не една.
Па вака јас почнав увин чај и чај од брусница да пијам и палин апчиња, а од вцера др.ми даде антибиотик.
Феминки сакав да ве прашам во фондот само преку еден месец инсеминациите ли ги признаваат, јас имам еден месец ама изгледа ќе имам уште еден заради ешерихија коли морам да ја излечам така ми рече др. и многу се нервирам таман почнеш нешто и секогаш имаш некоја препрека.