Јас бев запната да одам кај Лазаревски но закажувањето некако тешко ми оди, затоа ме интересираат искуства и за Владимир, дека ако не успеам и после Нова Година да закажам кај Лазаревски да си закажам кај Владимир. Дали во Њу Борн замрзнуваат ејакулат? И дали некој знае цена?
Женски дали некоја има инфо за испитување Хепатит Б и Ц и ХИВ во ЗД Железничар? Не испитуваа до скоро,дали имаат почнато со испитувања?
Претходно беа кај Цементара, во 11 Октомври. Сегашната е новата, променета пред година-две (не памтам точно кога се преселија).
Девојки, за второ дете за второ ивф, што се документи требаат и како е со ситуацијава? Дали правите без некој страв и сл...
Замрзнувањето мислам е околу 24-25000 ден. Њу борн имаат ценовник на нивната страна, можеш да провериш за поточно.
Devojki posle neuspesno ivf, ve molam spodelete informaci sto dopolnitelno ste ispituvale,dali ste pravele era ili pgd,...stanuva zbor za maski sterilitet imame uste 2 obidi so zamrznati blastocidi pa bi sakala da znam kon sto da se nasocam...vi blagodaram
Јас Август хистеро,Октомври трансфер ,знам дека ако е само дијагностичка со скречинг убаво е трансфер бргу по скречингот.
Фала за одговорот, маж ми ги пиеше порано трибестан од астенозооспермија дојде до лесна астенозооспермија. Сега ги пие овие, цинк, селен и витамин д. Пие и чај бабин заб или некаде познат како ѓаволски трн, тој е како природен трибестан. Се надеваме дека ќе има подобрување и успешно инвитро. Мило ми е што сте успеале
Не знам дали ќе треба да повториме спермограм, ни ги дадоа на двајцата за подобрување на квалитетот пред постапката.
Порано го купував од пазар од луѓе што продаваат чаеви. Последниве две години татко ми ни собира од кај пријател негов што има лозје. Растел во таков предел. Ако сакаш да се договориме во лп да ти пратам ако сакаш.
Девојки знам дека прашањево ич не ми е за тука, ама од тука можам најточна информација да добијам. Дали во Струга, Охрид или блиска околина има приватен ендокринолог?