Јас правев torch преку крв на државно, гинекологот така ми препорача дека со поголема точност се резултатите. Да си ја имате во предвид и таа опција позз
Јас последен циклус имав на 13 октомври денес еве почнав да крварам според календарот изгледа е циклус имам болки во јајнициве па се трпи,сакам јануари да направам хистеро па ке вида др рече да одморам!
Јас последен циклус имав на 13 октомври денес еве почнав да крварам според календарот изгледа е циклус имам болки во јајнициве па се трпи,сакам јануари да направам хистеро па ке вида др рече да одморам!
Се прави тој торч во Систина? Не сум го направила тоа чудо. Го читам често овде, а не ми е баш јасно што е. Ќе ја тагнам @Alishan30 . Што мислиш ти? Имам потреба од тоа?
@Bubce38 и јас го правев на државно, на клиника. Обично го бараат во почеток на бременост, па да исклучиме инфекции го испитавме пред инвитрото. Токсоплазма, рубеола и цитомегаловирус, битни инфекции кои би биле штетни, посебно во рана бременост. Со упат испитај си на клиника.
(Здраво на сите, јас за неколку дена треба да започнам со амп.менопур боцкање мускулно, па затоа ако има некој вакво искуство Ве молам да сподели.
Уште еднаш да препрашам оти на мм не му е јасно како да го бара. Како ТОРЧ го има во систем? Или посебно - токсикопл..рубеола и тоа третото( не го запамтив)
На ГАК одам кај Тофоски без упат,само се најавувам...ама имам долга историја таму,нивни пациент сум,затоа... За без упат,не знам...