Точна информација и мене ми кажаа така во градот кај нас дека по 15 декември. Да ве прашам ми беа покачени тромбоцитите некни кога испитував и ми намалија терапија 40 мл од сабајле а навечер 20 а претходно 40 со 40 ги примав а не сум знаела дека од клексаните се покачувале искуство такво?
Мене ми рече Др Јани дека нема потреба да се пијат долгорочно само кога се планира бременост исто сум и јас како тебе хомо. А доколку имаш испитано хомоцистин доколку е висок пожелно е да се пие повеке време кај мене беше низок и ми рече доволно е од 400 метилирана фолна и б12 од 1000 а доколку е висок хомоцистинот треба 1000 и да повеке време да а се пие
Било кој специјалист. Интернист,невролог, ендокринолог... Само на матичните гинеколози Не им дава системот да даваат упати за ова испитување @MikicaBt
Висок инсулинот, а? пијам метформин од 500. Гликоза ми е во граници. До 5 највисоко ми оди. Д3 арен е? @LunaGrey знам ти многу читаш за ова. Чаре?!
Па го прашав гинекологот кој ме води. Ми рече сум немала потреба од фертилимин. Ќе мора пак да му се јавам. Не ми се остава вака.