Vaginaletite betadine ne loso na svoja raka da gi zemam,pred nekoe vreme fativ infekcija od dnevni vloski(sto sega si mislam deka e bilo ova ama ne sum se zainteresirala poveke) i otidov na ginekolog i me ispraa so betadine,za eden saat mi pomina i bolkata i pecenjeto.Vo pravo si mozebi e najdobro da gi zemam.
i jas pijam aspirin po edno na den i isto progesteron na sekoj 4 den ama plus mi dadoa clexane do denes ispitav d dimerii i mi gi prekinaa, ama me interesirase dali i nekoj drug gi primase
Мене после трансфер ми дадоа аспирин 1*1, утрогестан на 8 часа, вит. Д, естрофем 1*1 и магнезиум. Сето тоа 15 дена
@sakambebe еве прочитај детално http://doktori.mk/element/view/50a1660b11579/CRP-reaktiven-protein-vredna-laboratoriska-alatka Отиди да дадеш крв, нагласи само црп, за два теи часа резултатите се готови, високо црп означува некаква бактериска реакција во организмот.
Ti blagodaram mnogu,ova ne sum go znaela,uste utre ke prasam dali moze da se napravi,bidejki pijam antibiotici.Fala ti mnogu