zdravo jas sum nova vo ova. Bi sakala da prasam kak o iskustvo imate so dr. Gligor Dimitrov od Remedika. Znam deka sekoj go fali onoj kade ima uspesno no sepak ako moze nekoj da spodeli iskustva. Fala
Во кругчево напиши Димитров и кликни најдолу на Барај. Ќе ти излезат сите мислења од членки кои пишувале за искуствата со докторот.
Девојки ај потсететеме за хепатит Б Ц и Хив за мене требаше упат од матичен гинеколог а за мм од неговиот општи лекар или сум грешка?
Не си грешка. А за железничар ли или како се викаше велат дека само со Лк можело. Ама ти не си од Ск колку што паметам
Не Бубич имаш добра меморија Е сеа уште да ми кажоте со тоа упатите како оде заради Короната? Сакам од нареден месец да почнам почека со спремање
Јас сум негов пациент и се спремам за прв крио трансфер (имам замрзнато ембриони). Сеуште не можам да зборам од перспектива на успешно ин витро кај него, иако сум негов пациент повеќе години (ми ја следи ендометриозата). Иако не е најизвиканиот доктор за ин витро кај нас, бар на форумов (прва специјалност му е оперативна гинекологија), јас лично ептен го ценам како стручњак и имам ептен убав, пријателски однос од него уште од сам старт. Закажи си консултации, па ќе видиш како ќе ти фати око. Со што дијагноза сте ако смеам да прашам? И ми текна дека @Pacient srna е моментално трудна со ИВФ кај Димитров, може и она да сподели искуство.
jas pravev laparoskopija i histeroskopija kaj Dr. Zoran Ilievski otstraneti mi se dvete tubi i imam policisticni jajnici. Ova ke mi bide prv obid so ivf. Bev na konsultacii mi se dopadna pristapot mi dade mikroginon da pijam. zavrsiv 3 kutii cikloproginova od dr. Zoran i sea na mikroginon. Pa go cekam vaucerot za da pocneme. Sakav da prasam za iskustva so nego kako doktor deka so Zoran pominav predobro.
Е за упати не знам што да ти кажам. Мене мм ми дава за све Ама како што читам овде членките немаат проблем со матичните гинеколози за земање упати
Епа ете, моето искуство со него како доктор е одлично. Имам целосна доверба во него, а тоа е најважно на крајот на краиштата. Имам и јас ПЦОС и ендо, па не ми паднало на памет дека нема да успеам. Си примам терапија и се трудам да бидам што е можно попозитивна. Со среќа!
Здраво Ај и тука да си прашам зато шо забележав дека најмногу е споменуван Цикло прогинова. Ми ги препиша др. Таше за регулирање на менструацијата. (Не се за бременост кај мене.) Ми кажа дека имам истанчување на слузницата на матката и 3 месеци треба да ги пијам заедно со Овунорм. Ова ми е втор месец. Денес 16ти ден и прокрварив Јајниците ужасно ме болат. Посебно десниот(некои микро цисти има) Исто претходниот месец, од 15-18 ден како кафеаво ми течеше. Ама ај си викам овулација тие дена. Имав и стрес претходниот период, дали е од тоа или којзнае што. Утре ќе пробам да се закажам, ама ме интересира дали сте имале вакво искуство?
Здраво на сите би сакала да прашам дали работи ГАК и дали ваучерот за кој сакаме да аплицираме може да се искористи и на приватно веќе 4 год. се мачиме со мажот ми и нема резултат проблемот е лош спермограм само 7 % брзи прогресивни спрематозоиди. Ви благодарам доколку може некој напатен да одвои време за целосна процедура да ми пише во ПП. Поздрав и со среќа на сите.