мене ме интересира цеден портокал со лимон,пие ми се затоа дали може комбинација или само портокал да си исцедам
Mene dr mi kaza deka mozam apsoltno se posle transfer. Taka sto ne e problem da pies portokal i limon, toa se vitamini ne treba da se opteretuvame so toa sto treba da jadime i pieme .... iako jas celo vreme samo na jadenje mislam i sto mi e sledno na meni
Леле и јaс истo пoсебнo денес незнам уште штo не бутнaв вo устa ...не ви кaжувaм зoштo ке се чудите и уште имaм aпетит
Pa jadi si,a zosto da ne...i kaj mene do sega doktorot ne e spomnal nisto,ke vidime sto ke kaze ponatamu
@stevemila milicka Sega za dve nedeli da in se falis so ll..gali si go mesko I uzivkajsi... vakvi dve ti posakuvam!!!
Луѓе прв пат пуштив фостимон во стомак и ништо не сетив,никаква болка.Дури по некоја минута почна минимално да ме боли.
Па со дупла доза фостимон почнав вчера,па ке видиме утре на контрола па ке каже што понатаму,ако тоа мислеше да ме прашаш
Pomina punkcijata folikulite bea prazni, mi dojde kako shok dosta se razocarav. @only44you cestitki za bremenosta vleci ne site nataka @MADO kako pomina ti?
Devojki vistina li e deka transfer so blastocisti bil pomal procent za uspesnost?Jas mislev deka e sprotivno