Овде сум, не бери гајле. Снимката Не мора да бараш начин да ми ја пуштиш. Сликни го само текстуалниот извештај од радиологот.
@Nade-sunrise @kara.petra @Macufceee11 @Adams @Luni @Алек*** @Twins256 Фала на сите девојки за подршката се радувам што ве имам да се тешиме, да броиме и да се радуваме сите заедно. Господ е голем сите да не благослови да станеме мајки. @Inamya заедно ќе броиме и се надевам дека новата 2021 ќе почне да блеска со позитивни тестови
За помалку пари имаш многу многу 'поубави' суплементи со јод. Јодот сигурно не е клучен фактор во процесот на забременување. Интернистот најмногу ти ги има дадено заради тироидата
Здраво, да прашам вие што пиете додатоци дали се прави пауза после неколку месеци? Јас активно земам 5-6 месеци и се мислам дали да правам пауза па да продолжам. Добив резултат за витамин Д 11.9. До сега земав Д3 од 1000 единици а матичната вели добар е резултатот. Совет колку би можела да зголемам доза 2000-3000 доволно е?
Гладна. Преку крв. Те боцкаат три пати во рок од 2 часа, на секој час. Во 8, па во 9 и во 10 ч, пример