Честитки! Супер бета Не си прави стрес, ќе ти се среди тсх. Каков трансфер имаше,свеж или со замрзнат ембрион?
Здраво Извинете уште ова да прашам на микро.брисеви ми се појави candida species дали треба да ја излечаам пред да ги пратаам документите во фондот или можам и со тие? Ви благодарам
Леле колку убава вредност.БравоКај мене на 10ти ден бета хцг ми беше 303 и мислев дека е многуОва кај тебе дефинитивно ми личи на близначка бетаАјде па да известиш дали сум била во право
Ќе си проверуваш секој месец и ќе се адаптира дозата. На почеток нормално е да скокне, битно е цело време да се следи.
Devojki doktorot mi dade clomifen da zemam ovoj mesec no me zbuni nesto na receptot pisuvase clomifen citrat a sestrata koga mi gi dade i ta se zbuni vika ova citrat neznan sto e no clomifen samo eden e i mi dade clomifen 50 mg, dali se istite???
Девојчиња, дали на некоја и се случило да почне нагло МНОГУ да и паѓа косата, а да пие микрогинон? Една недела скоро како го почнав. Ова е ненормално колку ми паѓа косата. Како ќе се фатам за репчето по цели прамени ми паѓаат. Почнав да се плашам
Кога ќе размислам дека спомна сега , и јас една недела го пијам и мене исто ама не удрив варка многу на тоа баш вчера така и денес кога и да ја фатам косата од репот ми паѓа