Кај мене сопругот ги пиеше ама пошо друг бил проблем му ги прекинаа. Ги препорачав на 3 другарки што имаа потешкотии во забременување, трите останаа бремени. Апчињата се одлични за оние кои планираат бебе. Има подобрување во квалитетот на сперматозоидите кај мажот. За кај жената искрено не знам што подобруваат, зошто кај мене немаше проблем и јас не ги пиев, али се едни од подобрите апчиња. Ќе се обидам да ја најдам аптеката сега и ќе ви пратам детали во порака.
Да се јавите во аптека Берна во Чаир(мислам дека е една од поснабдените)...Во Њу борн ги имаше,ама незнам дали ги продаваат или се за нивни пациенти .
Уф, ми олесна малку. Јас два пати само имам пиено микрогинон до сега. Вакво нешто ми се нема случено. Можда па и од тоа што ја извадив тироидата што вели @ALISA0000 да е паѓањево на косата Како и да е ќешки до неа да биде. Фала ви другарки Ќе го барам и докторот утре да видам што ќе каже и он.
Мила, еве ти број од аптека Берна 02 261 4502. Би трабало да ги има јави се прашај. Аптеката се наоѓа во Чаир карши кебапчилница Пчелка.
Фала мила се јавив ама ги нема и таму. Прашаа во Косово ги имало ама требало да одиме ние да си ги земеме.. и незнам сега. Негде Ниш или Врање може ли да ги има? Или пак тука во Ремедика во аптеката?
Немораш до Косово,одиш само до граница,на меѓузона ке се сретнеш со човекот и ке ти ги даде инекциите,а ти нему пари(во€,точно колку што коштаат) Еве ке ти пуштам контакт
Kade ke pravite Histeroskopija ??? Se mislm i jas da ja napravam iako dr mi vika deka nema potreba ... pa sakav da prasham i dali davaat upat za na GAK ???
Ви благодарам на споделените искуства. Ембрионите во секој случај ќе ги замрзнеме заради ПГД биопсијата. Меѓутоа и тука се појави проблем требало минимум 8 ембриони за да се направи испитувањето. Па чекам утре да се јават како напредуваат ембрионите и дали сепак ќе се нафатат да се прави ПГД на помалку ембриони. Значи душа немам веќе, секој ден неизвесност и стрес.
Хистероскопија е операција. Не се прави по желба и без индикации. Јас сакав така да правам дијагностичка барем, ама др рече немало потреба. Само скречинг најверојатно ќе направиме
E , bash toj moment , dijagnostichkaaa ... mn dr vikaat nema potreba, ama del od niv vikat ubavo e d se vidi sto se sluchuva vnatre , na histeroskopija mozi da se vidi neshto sto oni ne gledaat ... Znam tochno sto e Histeroskopij i za sto tochno sluzi ... Samo sto po privatnive kliniki toa e okolu 25 000 den , a na GAK ti e od fondot ...a Tofoski e isto taka mn dobar vo toa ...