Кукле, ништо не е трагично. По нетов прочитав дека статистички најголем број парови добиле дете во второто ивф.
Тaкa и јaс имaм прoчитaнo декa втoрoтo е пoуспешнo oд првoтo aјде oпуштенo ке биде oд втoр пaк не се рaзoчaрувaј
Мене пoнеделник ми беше 2679 a вo четврток пункцијaтa беше и извaдијa 22 јaјце клетки а кoлку фoлекули имaлo незнaм.
@Natasa. P so sreka mila,tuka nekade sme.....ajde utre so stop inekcijata neka bide stop na makite @Proxima so lesno i tebe utre
Fala devojki vie ste mi najgolema poddrska. @kukla21 kaj dr tase bev plodnost, pocnav so kontraceptivi potoa so suprefakt 0,5 od 21 den, koga dobiv na 3 den hormonite pa pocnav so merional po 4 naednas 5 dena, koga otidov povtorno estradiolot bese nizok pa uste 5 dena se bockav merional estradiolot se krena no ne dovolno 260 bese posledno. Nekako ocekuvav deka ke ispadne vaka ama so novo sili do novi pobedi voopsto ne planiram da se otkazam. Super @MADO odlicna brojka ti cestitam mila
Vi blagodaram devojki, gospod site da ne izraduva i da ni gi napolni racete so decinja @mimidjon , od 22 zreli j.k kolku bea oplodeni kaj tebe?
Srcka ti si bremena!?So vika dr?Caare? Jas sum nemala cisti do sega,ova mi e 4 to ivf daj Boze I posledno
Da prvo ivf mi e i nemam iskustvo ni golemo poznavanje maticniot mi rece deka ke nemam nekoj problem sem poduenost i losenje . a doktorkata od newbirn voopsto ne obrna vnimanue na toa rece deka ne ne zasega pa verovatno nema nikakov problem
@S.Snezana и јас имав, баш Лазаревски на ехо ми ги покажа и цисти и јајниците огромни. Со тек на време ќе се средат. Стомакот ми беше подуен ептен. Ќе спласне, ама нема да осетиш дека спласнал зошто ќе се надува од бебето