@Natasa. P dusicke so lesno I so uspeh Devojki sto ke se sluci ako vtor ili tret den od ciklus mi padne Sega vo sabota ili nedela, sepak ke ispitam hormoni taka? Iskustvo? Seuste ne mi e dojdena
Devojki mnogu brgu mi odgovorija, 10 dena od podnesuvanjeto. Odobren ni e vaucerot, ama za postapkata ke pocekame zaradi bakteriite na mm. Sekogas nesto da ne sprecuva na patot za bebush
Da, na mail sega sabajlevo koga otvoriv, gledam mi pisale vcera. Sto smajli, nemozeme da pocneme dur ne se iscisti.
So sreka Libra88 Ajde i ovaa precka ke ja preskoknete, daj boze sto pobrzo pa da odrojuvame denovi za do dvete crticki i da se readuvame zaedno
Успех од се срце на сите, што побргу да го заборавите нервозното одење по прегледи и мачното исчекување ќе касни или не па тест, па крв, па пак од почеток, што побрзо здрави деца да си добиете
a dali Lazarevski ti zabrani odredena hrana ? oti mene mi zabranija leb blago kompir oriz e sto da jadam?
@S.Snezana не ми забрани ништо, само ми напомена повеќе да биде протеинска исхраната ама тоа после трансферот. После позитивноот тест, ништо не ми напомена. Јади насабајле овошје, попладне зеленчук, салати многу, јогурт со овесни, со ленено, чорби пилешки, месо телешко. Ми забрани само да јадам за тројца
иако не пишувам , ве читам редовно..и сакам да честитам на сите што го оставире својот сон и со лесна да им биде бременоста...да си завлечат нога и за нас... се мислиме дали да поднесуваме документи за ин витро без да ги направиме и останатите две инсеминации..а и матичната дали ке ми даде документ со кој ме предлага з аин витро..ке почне пак околу тежината да ми збори...ама тоа е од нервоза само јадам никако да ослабеам...а знам дека треба... сакав да ве прашам дали доколку ти одобрат мора веднаш да го направиш ин витрото или може кога сакаш.... @Libra88 кој документи ги имаш поднесено за ин витро...
@delvi mila vaucerot IMA 6 meseci trajnost I ic da ne se mislis da si podnesis, se ke si se sklopi kako sto treba, samo bez nervosa @Libra88 cestitki mila, ajde sega I za ll da ni se falish @kukla21 mila mislam deka I tebe to se blizi denot za odobruvanje
Фала што ме мислиш, ама мислам дека мене ќе ме влечкаат. Мене во јули ми пишаа дека ќе го разгледаат предметот по истекот на 6 месеци, а тоа е некаде средина кон крај на ноември. Не верувам дека претходно ќе ми пишат.
Srcka mislam deka od denot na punkcijata neli togas e I oploduvanjeto.Na bratucedka mi vo bt tase taka racunase.Ama nepismenite dr u strumica nemozea da izrqcunaat pa ja porodija mnogu rano.Toa dr so go pravi oploduvanjeto ke ti presmeta no jas mislam deka e togas...
Без разлика што е ин витро (и знаеш кога бил трансферот) се рачуна од прв ден на последна менструација.
Mi dojde, mi dojde daj boze posleden pat da se raduvam na vesterkava . Vo nedela na prvo ispituvanje na hormoni Kukle sila uste nedela dena ti davam