Da imame, jas treba da pocnuvam so ivf i moram da primam pred ivf ,zasega imam samo 6 pa namesto 2 nedeli pred ivf ke gi pocnam 1 den pred ivf,a za ponatamu neznam kako ke naogam,vo aptekite nema a eve nema ni doneseno
Мила јас бев стимулирана со гонал Не бев во систина Ама да знаеш дека гоналот се мн квалитетни, едни од подобрите се
Фала душа, за њу борн сум ве прочитала, мене конкретно ме интересира за Систина. Немам никогаш прочитано некоја членка да пише. Јас ќе прашам секако кога ќе одам. Неам читано за разлика во квалитет, искрено сакам стимулации кои би можела сама да ги ставам да не мора мускулно, па затоа прашувам Нормално ако има соодветна замена без да се прави штета на постапката.
За со ваучер, не знам. Но, ако си приватно зошто не би можело. Јас побарав да ми замени фостимон со гонал и се согласи докторот (ова на приватно беше).
Хм, па тогаш зашто да не би можело и со ваучер. Покриени се и гоналот преку фонд. Како и да е, фала ти најмногу на информацијата. А ти од која причина бараше замена? @LunaGrey исто рече дека се поквалитетни. Кај да се информирам кога гонал би биле префериран избор?
Јас немав реакција на Фостимон и читајќи по интернет, наидов на многу информации дека Гонал се поквалитетни. Тоа се потврди и во мојот случај (на два пати добив по 3 фоликули со Гонал, за разлика од Фостимон, кога имав по 1). Производител на Гонал е Мерк, многу позната фирма за производство на секаков вид “хемикалии”, односно супстанци во чиста форма. Производителот на Фостимон мене ми е непознат. Работам со ваков тип на фирми и нивни производи и од Мерк сум генерално многу задоволна.
Ги обожавав Гоналите,прво преубаво се амбалажирани,иглата е премала,не ја ни осеќав боцката ниту па некакви нус појави,се познава дека се многу многу профи.
https://grouper.mk/deal/ispituvanje-na-vitamin-d Поздрав женки...праќам линк од групер за испитување вит.Д...добра понуда,јас си купив Добра ноќ!!