Испитувањето го правев на 33 години. Го најдов резултатот, вака ги пишува референтните вредности (во Плодност): Многу ниско ниво < 0.3 Ниско ниво 0.3 - 2.2 Ниско нормално 2.2 - 4.0 Нормално ниво 4.0 - 6.8 Високо ниво > 6.8
Kako вчера да беше кога објавив позитивен тест од ивф.а сега објавувам дека се роди моето бебче Марија.. После толку долга борба од 12год.се исплаќа секоја солза,секој боцка,секој лек Во оваа тема бев често и уште ќе сум да ги бодрам сите што тргнале по овој пат.Еден ден мора да се исполни желбата за бебе
Нека е жива и здрава, гушкајте се и уживајте максимално во новите улоги Ваквите вести ме прават пресреќна
Е ова е борбеност , браво мила, а сега уживајте со најубавиот дар, да ти е жива и здрава принцезата а тебе брз опоравак
Јас бев со ваучер па гонал си примав. Ко пенкало се и мн лесно се ставаат, јас во стомак поткожно ги ставав. Имаат екранче и си местиш колку единици треба да ставиш, иглата е мала , не се ни осеќа. Гонал се мн квалитетни и брзо се чистат, односно кога ќе завршиш со ивф брзо ги чисти телото, затоа се добри.Во САД само тие ги користат. Ако можеш да си бираш тогаш нема да згрешиш за нив.
Честиткиии другаркееее Нека е здрава и жива Марија а и вие со неа, да се радувате на сите нејзини успеси Се израдував, бравооо
Zdravo.Pravev prirodno invitro i nazalost 2,3 dena me bolea gradi po et pa mi prestanaa.pocna samo na 7 mi den nekoi tapi bolki ko za dobivanje koi uste gi imam cat pat.denes mi e 9 ti den i napraviv domasen test i mi iskoci negativen.duri se nerviram sto treba uste 5 dena da zimam terapija do test preku krv zosto realno se pomiriv deka nisto ne bidnalo.se iznaplakov plus.pred nekoe vreme bev prvpat bremena ali nemase srceva akcija.imate nekoi preporaki sto bi trebala da ispitam zosto ne fakja.thanks
Пиши ни што имаш испитано па ќе ти дадеме совети,зошто се решивте за ин витро? Можеш и утре задутре да провериш бета најточно ќе покаже,па ако треба да ја прекинеш терапијата порано,не очајувај,ќе биде.
Ispituvam redovno hormoni.obicno prolaktinot mi e nad.megjutoa ovojpat mi rekoa ne e bitno.i tolku.normalno spermogram.sto e ok.probuvavme dolgo.pa slucajno fati.pa otkako imav abortus probavme 2,3 pati i se odluciv za invitro.prvo i se odluciv za prirodno.imase j.kletka se oplodi i na 3 ti den ja vratija.potoa pocnaa gradi da me bolat pa po 2-3 dena prekinaa.zimam inekcii prog.,vaginaletici progesteron estrofen i folna i aspirin.od estrofenot panika me fakja sto citam.taka da mislam deka i testpt preku krv ke pokaze negativen.bolkive vo stomak ne mi se za dobivanje zosto rano e megjutoa valjda od terapija.zatoa ne se nadevam deka e bremenost.gradite mi se golem reper i koga prestanaa da me bolat mi se prisloshi duri
А дали знаете во моментов каде може државно да се испита АМХ, матичната ми рече во моментов нигде па баш ме интересира дали стварно неможе?