какво е? со долг протокол ? јас само тие на спонтан сум ги правела преку еден циклус за долгиов протокол ќе ти кажат точно
Здраво девојки, Од каде може да набавам DHA mikromizirana од 25 mg? Прашав во неколку аптеки но немаат. Фала ви! Поздрав
Девојки што мислите колку би било позитивно да се иде на банја имам читано дека помага при воспаление на јајници и позитивно влијание на матка од водите минерални!?јас би сакала да одам во струмица банско за 10 дена ми рркоја околу 13 илјафи ке чини
Ти благодарам за споделеното инфо, ти посакувам да вроди со плод кај тебе па те чекаме со позитивен резултат
Душо, многу е рано, ама сепак, мислам дека ќе ти користи да си си мислиш дека си трудничка Повтори си го тестот за неколку дена, а дотогаш уживај
Мене таква ми беше линијата на 9ти ден од трансфер има бременост и така секој ден си се тестирав до 14 ден иако никогаш не сум имала многу изразена втора линија на 14 ден бета ми беше над 800 излезе близначка бременост со среќа и и со лесно
Здраво . Ви посакувам на сите од срце да успеете во своите намери и дај боже да биде што поскоро тоа. Сакам да ве прашаам како се снаоѓате најпрво со самата помисла на инвитро незнам како да си помогнаам сите околу мене трудни природно брачеди блиски луѓе а ти знаеш дека треба да поминеш нис тоа немам подршка од нив никој не ме прашува како ми е дали ми треба нешто мислат дека е ништо ова или не се замараат, ви благодарам на одговорите
Здраво, најпрво ти посакувам многу среќа и успешно ин витро. Јас бев во ситуација каде година дена се обидувавме но неуспешно, а наши многу блиски луѓе баш периодот пред да си направиме прегледи и да ни кажат дека сме за ин витро девојкиве остануваат трудни не планирано. Значи околку мене само трудници, ми беше малку онака без везе ама со оглед на ситуацијата на мојот сопруг, (опериран е од тумор на тестисот и истиот му е отстранет, + хемотерапија) очекувано беше дека нема да ја биде работата по лесниот пат туку дека ќе треба да го одиме потешкиот. На почетокот како што кажав ми беше малку без везе, си велев што сме му згрешиле на Господ па вака да ни враќа, не битно, кога почнав да си ги собирам документите за во фонд заборавив на тоа и си бев лабава онака, со мерак си ги бркав работите што побрзо да си завршам, едноставно помирена бев со тоа дека мора ин витро да правиме и тоа е тоа идемо даље... Пред една недела добив известување дека ми е одобрен ваучерот и сега со радост чекам да дојде петок за да се видиме со докторот и да видиме како ќе се одвиваат работите. Не размислувам негативно туку само позитивно, нема опција кај мене во глава што ако биде не успешно туку си размислувам ако трансферот биде средина на фебруари ние здравје боже ноемрви би имале бебе или бебиња и ќе бидат шкорпии како маж ми (тешко мене со нив) Само позитивни мисли и се ќе биде како што треба