Мислам дека можеш да имаш односи. Најнормално си го тераш животот. До 2-3 дена пред пункција и давање на сперма.
Другарки апдејт од мене.. на 26 бета 128, на 28 бета 179.. и јас скиснав, речиси да кренав раце... Денес бета 348 !!!! Раснеме бе ееејј!! Еве ке си плачам сега
Леле мила, со нетрпение те очекуваме ситеБраво, сега веќе можеш да се израдуваш ко што треба Честитки
Супер си е, поплачи си од радост . Браво, другарке Арно што пиша одма , иначе и ние ќе чекавме до 16 часот
До пункција/или трансфер ако си со замрзнати, можеш да имаш односи, но препорачливо е со заштита, за да се заштитиш од пренос на инфекција. Искрено јас секогаш апстинирам тој период.
Другарки, за прво ивф, колку ембриони враќаат во матката? Еден, два или е се во договор со докторот. Ме интересира конкретно за др. Трајковски.
Mora da pisam deka moeto prvo pritodno ivf e neuspesno.po down neznam od koga ne sum bila.se gleda problemot e implantacija bidejki j.kletkata se oplodi.mozno e nikogas da neuspeam da zabremenam?
Јас да си прашам, мене може не до толку колку што на маж ми, тоа му беше прво прашање дома, дали смееме
nemoj down , nema potreba, soberi sili za sleden pat i ke bide koga treba da bide stom si stignala do ubav embrion ke stignes i do visoka beta <3
Немој со црни мисли одма, денес исплачи си се а од утре најди сила, крени глава и до успех. Коцките треба да се поклопат, иако ембрионот е добар. Ти посакувам успех следен пат