Трајковски од Борн? Не не,грешка си..тој има ќерка...ама 22 год.. Ќеркичка самошто родена може има друг доктор и мислам дека се правеше муабет за доктор во Систина или Ремедика..не сум сигурна..
ќеркичка самошто родена што би рекла има докторот да, баш за него се зборуваше, за Трајковски од Борн, да ни се враќа на сите
Јас ја примав два пати, не беше успешно, но мислам дека има пациентки кај кои било успешно. Колку што читав не е многу сигурно дека помага, но ако ми понудат, пак би ја примила
Јас ја примив пред последниот трансфер (два дена пред трансфер). Трансферот не ми беше успешен, но прв пат завршив со биохемиска бременост, претходно не ни се случуваше имплантација. Не викам дека интралипидот влијаел на исходот, исто правев и дијагностичка хистероскопија со скречинг и подобрив вит Д пред тој трансфер, така што можда сума сумарум се' влијаело.. Би размислила пак да ја примам следен пат, сепак е еден вид поддршка, нема некоја голема штета и добро ја поднесов. Се уште се истражува дали стварно помага и во кои случаи, затоа не секој ивф доктор ја практикува/одобрува. (Секако не секој може да ја прими, пример за пациенти склони кон алергии не се препорачува, така да докторот одредува). Инаку немам хашимото, но сум со сериозен ПЦОС. Поздрав
Лелеее не знев...браво...Нека му е жива и здрава❤❤❤ Јас за големата знаев... Ааииии е баш се израдував❤❤❤
Zdravo Vcera mi napravia punkcija na priroden modificiran ciklus,mi izvadija 1 jajce kletka.Deneska mi se javia mi rekoa deka se oplodi i imame odlicen embrion.Premnogu sum srekna bidejki pred 1 mesec mi izvadija 6 jakce kletki no niedna ne se oplodi.Mi reko deka pak ke mi se javat da mi kazat utre vo kolku ke mi bide transferot.Dali znae nekoja da mi kaze kolku ke me cini transferot? za vo Sistina se raboti na privatno.
Женски, дали сте пробале да конзумирате тинктура од Бисерок? Тие што имаат пореметен женски циклус, ниско ниво на АМХ , по месец два од конзумирање доста помага. Ме интересира дали некоја од тука имала позитивни резултати, бидејќи јас почнав веќе да конзумирам тоа и чај за регулирање на хормони, па за некој месец ќе видиме резултати се надевам
Еве ти бројче, човекот е магистер по природна медицина и прави тинктури и многу природни работи- 070271571
Оние што чекорат по овој пат и не се откажуваат се борци. Тоа се жени лавици.Тоа се жени што и покрај сите падови, се исправуваат и чекорат уште посилни. Желбата да станат мајки е толку силна што би ги препливале и најтемните и најладните води за да стигнат до целта. Тие се жени за пример и восхит. Извадок од Убавина и здравје- ДА ПОВТОРИМЕ уште еднаш во која група на жени спаѓаме