ne znam za cena, jas togas pisav za priroden modificiran deka i zemaa na bratucetka moja 101000 , pa clenkite rekoa deka toa bil transfer za klasicno ivf , aj ke kazes Ti za sigurno a so sto odese stimulacijata? ajde da bide se kako sto posakuvas <3
Јас кога испитував ,матичниот гинеколог ми закажа термин кај доктор на гинекологија и од таму му дадоа упат за во лабараторија кај нив
Imam zamrznato blastocisti po 2 na slamka, ako gi odmrznat i stavat 1 drugoto treba da go prezamrznat.Dali nekoj ima prezamrznuvano embrion?
Јас користам исто тинктура од бисерок и ми ја препорачаа за задебелување на ендометриум доста помагала. За еден месец од 5.5мм мене ми беше другиот месец 8.5мм е сеа дали е од тоа или не не знам... но вреди да се проба
Fala ti srcka. Znaci od 10 den na ciklusot pocnav so meriofert. (10,11,12) se bockav po edna ampula meriofert,(13,14,15,16,17) se bockav po dve ampuli meriofert na den. I znaci od 14 den se bockav i so Cetrotide 4 dena po red, i stop inekcijata Ovitrelle ja primiv na 18 den, na 20 den mi bese punkcijata.
Ова е природен модифициран циклус. Зошто толку долго се боцкаше? Каков беше резултатот на крај, колку ј. клетки добивте?
Ne znam ni jas.Ne bev stimulirana 3 den kako sto bev prviot pat,no od 10 den od ciklusot. Dr mi rece deka poleka odi,on mi rece inekciite gi primam ustvari samo toj edniot folikul da porasne pobrzo posto poleka rastese.
Во Систина. Со среќа Јас да се пожалам малку Цела зима не настинав денес ден пред пункција мене почна грлото да ме гребе и да се затнувам Се надевам нема да има никаков проблем
Здраво женички и идни мамички ви посакувам на сите успешни оплодувања Јас од инсеминација се префрлам овде, имав прва неуспешна инсеминација па се решивме да правиме инвитро, иначе кај доктор Органџиски сум од самиот почеток , се надевам дека ќе биде се во ред
Sto e sega toa? Znaci se otruv od se zivo...posledno zedov pcenicna treva vo prav, jadam smokvi vo maslinovo i ova sega mi e novo.. Ke mi objasnite ve molam?
Девојки помош, каде можам да ги најдам овие апчиња. Во Зегин и Еурофарм прашав немаат... Ако некоја знае нека ме упати
Бисерок е билка и во форма на капки секојдневно се конзумира. Прочитај на гугл има доста за тој чај, но тинктурата што јас ја конзумирам е многу поефективна и навистина вреди да се проба бидејќи е на природна база, нема хемии и сл