@Lolipop796 а ќе може ли да ни пишеш од каде може да се набави? @Sparkles27 А чајот за регулирање на хормони е исто од Бисерок или нешто друго? P.S Сега видов дека @Sparkles27 напишала бројче од каде да се набави, ама пишете ако знаете и да не има во некоја аптека. Каде се наоѓа човеков, или може и преку пошта да прати ако е од друг град? Фала ви женски однапред
Toa se isto femisan A kapki, ili sea Imat I kapsuli so dodatok na zlatna maka I tie se na prirodna baza
Девојки, нареден петок имам закажано крио трансфер. Сега во петок треба да примам стоп инјекција. Прашањето ми е,дали смее односи да имам или не? Не ми е згодно да вртам на докторов и тоа да го прашувам,а денес на преглед изумив
Ме интересира дали некоја од вас има искуство со предимплантациско генетско тестирање на ембриони и дали може да се направи во Систина?
Здраво Би ве замолила за искуства околу донирани јајце клетки имам 25 години - бордер лине на јајници со пола јајник ми препорачуваат со донирании Подадов документи во фонд дали би ми одобрилее со донирани?
Има чајчиња за подоборување на хормони во билна аптека Херба Стојанови. Контактирај ги и ќе ти понудат што имаат. Јас пиев и чај (женски чај им се вика и е смеса од повеќе различни билки) и капки од алкохолен раствор од бисерок.
Да не знае некоја кога е Јани на клиника? На закажан термин кај него, работи друг доктор кој не може да смени негов извештај.
Понеделник и среда во амбуланта. На боледување е моментално, утре нема да биде во амбуланта. Ми рекоа во понеделник да одам
Ista e namenata I sostavot e ist do nekade bidejki vo femisan A ima pokraj biserok (virak) ajdycka treva, neven, craven zdravec I magdonos. Gi ima vo srbija pocnaa od skoro pak I kaj nas 2 meseci se pijat 15 dena pauza .Otvoriv za tinkturata taa e samo od biserok I malku nacin na koristenje drug 21 den pa 7 dena pauza a za isto se koristat I edni I drugo, cisti bakteriski I gabicki infekcii hormonalen balance samo razlicno deluvat kaj zenite kaj nekoj efekt za pokratko kaj nekoj podolgo koristenje treba a nekoi ostanale I bremeni po koristenjeto , nekako se procistuva zenata I cirkulacijata vo matka se podobruva
Jani e uste na boleduvanje korona imase I namesto nego mene mi bese dr.bojan I mnogu ne naidov na sorabotka mi zakaza interno na 3 mart valjda ke se vrati jani do togas
Ти ја посакувам целата среќа на овој свет и наскоро да не израдуваш со одличен резултат! Ајде сега само позитивни вести да читаме!
ic ne se sekiraj taka i mene i se cinese deka se nastinav pred puncijata, a posle punkcijata vidov deka taka mi se cinese, bideki imav stres
Да, тоа е на фб страната, и бројчето што е оставено погоре е од тој доктор кој ја води и странава негова е.