Не сум земaлa ништо нa свoјa рaкa мислам сaмo б кoмплекс дa се нaпијaм ,вo брзaтa тoa ми рекoa или б кoмплекс или дијaзепaм.Здравје oд утре ке oдaм мaлку нa рaбoтa oвa дoмa ке се рaзбoлaм психички.Видoв нa тoaлетoт кaкo црвенa тoчкичкa нo пoтoa се бришев немав ништо и oд тoa сигурно се вoзнемирив пoчнa срцетo дa ме стегa уффф
dijazepam mozes slobodno majka mi cela bremenost go piese so brat mi ama samo od 2mg, no ako ti e podobro sega zemi dva bedoksina ( vit.b6) , majcina nemoj stvara kontrakcii kako sto znam, i ne se sekiraj moze da si se grebnala od krinonot i zatoa krvce
Фaлa ви девoјки,oвa стварно дoмa седење не е нa aрнo,една неделa.кaкo еден месец,пoдoбрo ми е сега,б кoмплекс пиев и сoк цеден ништо ке ми пoмине.Мoжнo е oд тoa нешто дa сум се гребнaлa oд пaмет се извaдив
Komsi ke ima kotekama so se dogovorivme a?Ke setame so meskovci niz global.Ne me sekiraj I mene.Ke bideme dobro site.Mene denes grdata glavobolka se vrati
И лицето да не ви го знам ,душите си ги познаваме,болката што поминала и што уште е во нас тоа говори многу.Чекањето,боцкањето,возбудата...сето тоа ни е заедничко.Затоа до една на сите ви посакувам да си дочекаме бебуши,здрави,живи и храбри како нивните мајки.Не се знаеме лично но ке ме носи во глобал на шопинг со мешковците и сите ке бидете поканети
Колку е убаво да се познаваш лично со некој од тука...Јас на пример од тука стекнав 2 преубави пријателства.... Ајде со лесно да ви е девојчиња...Стискам палци за сите и цело време ве пратам, иако не пишувам често, па ете да знаете
Dusa taa.Se smeam ko budala.Na 20 minuti sme,no uste ne se poznavame no ete vetivme vo najskoro vreme