Штом не доаѓа до имплантација, како може да се подобри тоа,има ли некој начин? Те советуваа нешто? Уште ова го немам направено оф
И што во такви случаеви кога има совпаѓање има некое ќаре или ? Не сум запознаена за ова а не е лошо да се испита кај мене немаше имплементација
@Capricorn Taurus @Sienna_MK Се согласувам со двете. Aпсолутно не: брзо пред постапка, при постапка или при бременост/доење. Многу кратко време и нема доволно истражувања, премногу непознати. Повеќе размислував за моментот што еве јас пример, најверојатно ќе треба да примам терапија 3 месеци, па после тоа (доколку хормонските резултати се подобрени), да почнам со нова постапка. Што значи има доста време. Но скептик сум за ефектите врз плодноста генерално. Не би сакала да се мислам после дали имало влијание при евентуален неуспех. Како да имаме малку за мозгање
Не не дефинитивно. И мене многу проблеми би ми решила вакцината, доаѓам од странство за да направам трансфер со замрзнати крај на март. По аеродроми, авиони... ама дури и да тврдат дека е безбедна не би ја примила, од проста логика дека ниту една вакцина не се прима во бременост.
devojki denes pravev transfer ❤️ na dve blastocisti, tamu pisuvase N1 blastocist AA. N2 blastocist AA dali znae nekoj sto se ovie bukvi AA, ako ne gresam mislam deka se za kvalitetot ama ne znam dali se dobri?
Тоа значи дека се супер квалитет.Подобар не може да бидеКај мене беше исто една бластоциста АА, па еве сега си расте во мешеДа биде со успех и кај тебе
Ај женски сега помош малку околу терапијава по трансфер. Како ја комбинирате ? Ми дадоа : Утрогестан пред спиење по едно вагинало Пролутекс наутро подкожно Имприл 1х1 Естрофем 2х2мг Фраксипарин (на 12 часа разлика со аспирин) Аспирин 1х100мг Декортин 2х1/2 Имам проблем како да ги искомбинирам од естрофемот надоле и каде го боцкате фраксипаринот стомак или рака, наутро или навечер ? Во стомак ќе го боцкам пролутексот ама осеќам и дека боли местото после боцкање па кажете решение и за тоа
Со среќааа!!! Ајдe сега уживај,одмарај,релаксирај се и на тест и симтоми да не си помислила наредни 2 недели!!! Стискам палци за две II ❤❤