Дефинитивно јави се да прашаш што конкретно ти бараат. Не ми е ни мене јасно а си им поднела и повеќе од тoа што обично бараат (TSH). Припази само да се резз не постари од 6 месеци, да не е случајно тоа проблемот. Поздрав
Честиткии се радувам на секој позитивен тест ама посебно на ваквите Еден доктор скоро ми рече: "30% е наша работа другото е на Господ кога сака и како сака така ќе биде. " И кога е најмала или веќе изгубена надежта тогаш се случуваат чуда.
Честитки и среќа понатаму! Би те замолила (доколку сакаш секако) да споделиш нешто повеќе за постапката и терапијата, можеби ќе помогне на некој од нас. Поздрав
Јас имам висока тероидна ја намалив и потоа ги поднесов документите инаку милев дека ке бидам одбиена позз
Леле колку убавооо Честитки и со лесно до крај Прекрасно е кога човек ќе слушне дека чуда се случуваат, фала ти што сподели. Уште еднаш, да си имаш лесна и убава бременост
Со извадени 7 јајце клетки ми вратиа 2 ембриони . Терспијата ми е пролутркс наутро, Овунорм 2×1, Премама 1×1, Метилфулат 1×1, Кардиопирин 1×1, Декортин 2×1/2, Кринон навечер поздрав
Ова се броевите, јави се и прашај си: Секретари: Несрин Муареми 02 3289-068 Даниела Цветковска 02 3289-016 Јас се јавив денес за моето барање поднесено пред две недели, ми кажаа дека е стигнато но не е разгледано. Ако се состанела комисијата наредна недела, ќе ме известеле по пошта. Поздрав
cestitki najgolemi od ova sto te se ima sluceno poubavo nema da go fails gospod sekoj den za ovaa cudo I so lesno
Верувај, секој ден не знам по колку пати му се заблагодарувам Ви благодарам на сите за честитките, сеуште сум скептик и во шок, но сега дури верувам а и сакам и вие да верувате дека ЧУДА постојат. Само надеж и верба во самите себеси
Zdravo devojki... koja e cenata na trasnfer na zamrznati embrioni vo Sistina ako nekoja znae od vas? pozdrav
Dali nekoj skoro bil da ispita antitela na imunologija i pod koja sifra vi e daden upat bidejki nema termini .
Лелееее ..ма браво!!! ❤❤❤ Ете..почнаа да се нижат успеси... Гали си меше и уживкај си сега... Ајде жени,само напред...ајде да ни се случи октомври 2020 ..да распукаме овде високо бети !!!❤