sakate pobrzo vo mesko da mi gi vratat ...Mnogu ste mi dragi....site do edna....od forumov se nemam zapoznaeno so niedna...no sekoja posebno ja zamisluvam vo glava kako izgleda vo realnosta.
Jas gi razbiram site.Kolku tolku da mozes da si razgovaras.A mene tesko.Eve vo bolnicata zborev strumicki umiraa od smea.Me krstija kurem.Oti se zalev oti me boli meseto (kurem)
POMOS!!!!!!!!!!!!!! Pred 2 nedeli mi javija od maticnata deka rezultatot od PAP e gotov i deka se e vo red, jas vednas otidov da go podignam i brzav da stignam za na rabota. Utre planirav da gi podnesam dokumentite za invitro, KONECNO, i aj da napravam posledna proverka koga, sto da vidam: Benigni kletocni promeni (inflamacija)????!!!!!!!!!! Ne ni znam sto e, samo znam deka ne e normalen naod. Predpostavuvam so ova nema da ni odobrat vaucer. Dali nekoja od vas ima znaenja za ova cudo KE POLUDAM
Ne e nisto toa.Jas posle cinot sekogas go imav ova I candida na papot.Samo toa ti pisuva?aj kazi mi tocno oti kaj mene imase uste nesto