Уште едно инфо незнам дали знаеш обавезно треба сопругот да има со себе резултати од инфективен скрининг иначе нема да го примат ќе го вратат.. Среќно
Девојки после неуспешно инвитро во јануари добив " мензис" имав повеќе од 10 дена ама целиот период ми течеше кафеаво, бев на преглед тогаш Др. Ми кажа нормално било после неуспешно инвитро во ред за тогаш. Еве сега во февруари за втор циклус од вчера пак ми тече кафеаво нема крв само кафеаво. И сега ова кафеаво треба да го рачунам како добиен " мензис" ???? А плус треба да испитувам хормони на 3 ден на ендо, сега што да правам незнам. Ве молам за совет
Ништо не треба да правиш. Остави го телото да ти се одмори и не се оптеретувај. После двата трансфера имав по две недели кафеава менструација. Сега ми е втор циклус после трансферот и моментално ми е 53ти ден од циклус.Никогаш во животов не ми доцнело ни ден,сега ми доцни 20 дена. Хормонските терапии се силни, така да не очекувај одма циклусот да се врати во нормала. Испитај си хормони ама мн ти е брзо ако ти е втор циклус после трансфер, одмори се малку.
барајте си побрзо, на сопругот пред десетина дена за 09.03 му закажаа, а ни се брза за ваучер, или инсистирај сите места каде што испитуваат убаво да ги проверат ако сакате за побрзо а сакате сигурно
Izvini da prasam na GAK ima termini od 8-10 kako se ostava primerok go nosis tamu Ili tamu davas, vo privatnite tamu davas vo bukurest se nosi od doma
Девојки сакам да ве прашам собирам документи за ивф и двата спермограми на сопругот ни се од иста клиника скроз изумив а јас сум со одстранети туби иначе дали мислите дека ке биде тоа проблем?
dobro utro moite feminki, denes sum 6 den posle transfer utre ke pravam edna nedela . ama jas ne sum mirna, me bolea jajnicite malce stomakot i se plasiv i pravev vcera test vo doma vidov edna bleda linija, taa slika ja kazav i na nekoj drugarki od ovde od femina i tie site mi velea deka gledat nesto, deneska se budiv vo 6 od vuzbuda i pravev pak test i ete rezultatot ke vi go kazam so slika..
Во склоп на клинички центар...прашак некој таму ќе те упатат. Мислам беше во склоп на интерна клиника зградата,на приземје
Само што ќе влезеш од рампата (по Водњанска што е) од десна страна доаѓа (карши тој големиот, новиот паркинг).. Има како полукруг со кола да свртиш... Влагаш на влезот тука десно нели е Тинекс, па има уличка да свртиш десно (тука не), продолжуваш право, има објект од десна страна-после објектот, и одма од десно доаѓа. Се надевам ме сфати....