Женски јас сум со краток протокол,треба да отидам на втор ден од циклус ама како што чувствувам ќе се фати баш сега викендов а тие не работат. Оо дали има чаре?
Javi se kaj sestrata ili kaj doktorot, i prasaj go sto moze da se napravi. imat opcija za takvi slucai tie sigurno
fala duso i tebe ti go posakuvam istiot uspeh, istat radost ❤️❤️, fala sto te imav da me sovetis za se sto te prasav
Прочитав дека си ЊуБорн, работат и во сабота. Но мораш да се јавиш и ќе ти најдат решение сигурно, ништо страшно.
Има некоја искуство со терапија со Естрофен и доцнење на циклус? Оваа ми е трета инсеминација, ми доцни два дена но се мислам дека е од естрофемот. Тестот од урина утрово е негативен.
devojki da ve prasam nesto koga ke pravam beta, ako toa e visoka 600, 800, dali znaci deka gi imam dvete bebinja, i ako toa e 100, 200 znaci deka go imam samo edniot.. ili ne se odi so ova logika
Колку дневни ембриони ти вратиа ? Според нив од 12до14ден ќе направиш бета и мислам дека на првото ехо ќе се утврди дали е близначка бременост или не... а можебии и ако е превисока бетата (иако не би знаела) Пс.Честиткии и еден добронамерен совет не прави тестови секој ден да не го стресираш телото
Zdravo devojki Denes e 7 den ako ne se racuna i denot na transferot,znaci predhodniot cetvertok pravevme transfer na eden 4 dneven embrion (blastomera). Denes napraviv test za bremenost negativen e,mnogu se razocarav. Dali e mnogu rano,dali do sega bi trebalo da pokaze bremenost ako ima?