Inace ic ne mi e dobro ovie 2 dena.Do vcera imav blagi menstrualni bolki,denes stomakot me boli kako tvrd mi e,muskulite kako da me bolat.Cudno mi e sto cesto mi doaga kako za povrakanje nekako cudno celata se osekam.
se nadevam mnogu ( mnogu mi tesko, ne znam sto se slucuva so mene mnogu sum emotivna od posle transferot samo placam.
Мојата бета беше 600 и нешто,ама само еден едно бебе беше останато.Исто 5то дневни ми беа вратени.Мислам дека само на ехо се потврдува дали се едно или две.
Мене ми беше 826 на 13ти ден, а беше само еден ембрион.За бластоциста, бета од 100, 200 на 14ти ден е релативно ниска.Не секогаш бетата е поврзана со бројот на ембриони, освен ако се работи за доста висока бета преку 1000 и повеќе, но и тогаш не мора ништо да значи.Бројот на ембриони ќе се види на првото ехо.
Девојчиња, ќе ве замолам да ги прочитате правилата ма фемина форумот. Еве линк до темата. Нема потреба од препукување. https://forum.femina.mk/threads/Правила-на-форумот.44/
Браво.Преубава цртка за 6ти ден.Јас си правев тест на секои два дена, за да гледам како се затемнува црткатаМожеш да го повториш за два-три дена, за да си видиш уште поубава цртка
hahah da duso i jas taka pravev ama mislam deka veke treba da se smirime i da go cekame denot na beta❤️ znaci nasite bebinja ke rodat vo isto vreme daj boze
Мила јас сум во 6ти месецНема баш да бидат во исто времеСамо сакав да ти посакам среќа и да ни пишеш една голема бета
oo kolku ubavoo , izvini sto ne bev koncentrirana i da ti go citav imeto ke mi tenkese nasiot razgovor..
Па и ние сме за ваучер само чекам уште некој ден да направам тест ,правевме инсеминација па се надевам малку ама сепак се надевам на две цртки Среќно и на вас
Девојки знам колку е тешка оваа борба бидејќи го поминав истото, и знам колку финансиски е презахтевно. Дома имам дел пд терапијата доколку некој сака би му ја поклонила еве слика со тоа што ми е останато Пишете ми во лп доколку некој ја сака терапијава. Бидете позитивни! Поздрав
Женски некоја што го има бројот на др.Владимир Трајковски,ќе ја замолам да ми го каже во порака Фала ви.
Гледам Естрофем, и јас го пијам моментално (трета инсеминација пред 13 дена), не знам дали е од него но ми доцни 3 дена...случајно да не имаш некое такво искуство со него?