Браво за хуманоста мила Господ да те усреќи и тебе и сите нас останати, кои ја водиме оваа тешка битка
Јас имам бебко, две инвитра правев и 5 инсеминации и добро ја знам оваа борба. АМА има сонце за сите, ви посакувам ваква среќа на сите! Неколку пати имам пишано и пак ќе кажам само позитивни мисли и во период на постапка само смејте се!
Na 16.02 imav transfer, imam denes ubava vtora crtka, no osven shto gradite mi se mnooogu osetlivi i bolni drug simptom nemam, apetit mnogu golem no ne mi se gadi, ne mi se povrakja ..dali e se vo red i koga obicno se pojavuvaat tie simptomi na gadenje i povrakjanje. Blagodaram
ЧеститкиЗа симптоми не се секирај, јас немав баш никакви на почеток.Дури после 7ма недела почна да ми се гади, но не повраќав.Реално симптомите се појавуваат покасно, а може и да не се појават.
Честитки, со лесно до крај Симптоми може да има, а може и да нема, како што ти кажаа. Секој организам е различен, и различно се јавуваат симптомите. Уживај и не се оптеретувај со нив
Женски дали мажите имаат обврска да потпишува некои од документите за ин витро...мојот се спрема за на пат , па да си знам
Двајцата потпишавме изјава дека ќе ги помириме трошоците приватно ако осигурањето не ги покрие ( нема осигурање). Ако одите приватно мислам не треба, јас бев со ваучер.