Само на Изјавата за БПО (Образец 3 на страната на ФЗО) треба потпис од двајцата. На Барањето треба само твој потпис. Поздрав
Сепак негативен тест. Наравоучение- со терапија Естрофем може да доцни цикус, кај мене доцни веќе 5 дена. Fingers crossed да добијам денес (ја прекинувам терапијата). Hugs xx
Немој да си тажна, во вакви моменти само главата горе и биди позитивна. Кога јас ќе добиев негативен тест вечертта обавезно си правев мезенце и винце и уживав со музиче заедно со мм. Пробај ќе наполниш батерии
@Kejt362 Прогестеронот го одложува циклусот, не естрофемот, тој е чист естрадиол. За да настане крварење треба да падне нивото на прогестерон што ќе се случи со прекин на терапија. По прекинување на прогестеронска поддршка ќе добиеш менструација а тоа најчесто се случува во рок од 2-3 дена.
А јас секој пат пред прекин на прогестеронска терапија добивав циклус. Откако ќе добиев циклус (обично 13ти ден после трансфер/инсеминации) правев тест негативен,па прекинував со терпија одпосле. Нешто неарна да не сум
Супер, сега одмарај си, гали меше и за две недели да се пофалиш со две убави цртки и дупла среќа ! Нека ти помине времето брзо и спокојно.. Само позитивно драга..
Овој пат бев без прогестеронска терапија, едино што земав беше естрофем. Од тоа доцнеше Одиме на четврта среќа. B-hcg беше под 0.1 - по-небремена не можев да бидам