zdravo devojki kako se brojat nedelite od bremenosta? od koj den treba da pocnam da gi brojam, od denot na transferot ili od prviot den sto dobiv slednata menstruacia
Мислам од последна менструација се рачуна....има и апликации на playstore (како што е Pregnancy+ ). Симни си, и самата апликација ќе ти пресмета. Треба само да внесеш дата на последна менструација. Секако и д-р ќе ти каже точно.
fala za odgovorot, kaj doktor treba da idem vo 19 mart i do togas sakam da znam se kako mnogu od nas, a vo perok imam da meram b hsg, ama domesnite testovi sto gi pravev fala na bogu site bea pozitivni, i zatoa sakav da znam kolku nedeli treba da bidem?.. sekogas pred spienje se molam site zeni vo svet sto sakat deca da imat.. i daj boze site da imame .
Честитки и со лесно бременост. Сега би требало да си 4 недела накај 5 (мислам,не сум сигурна,не сум доктор,да не трескам )
Здраво, Денес е 12 ден од трансферот,тестовите ми се негативни.Немам кој знае колу болки овие 4 последни дена по малце и кратки како за добивање.Колку се шанците после 12 ден да покажуват позитивни,др.ми рече да почекам до 15-16 ден и да направам бхцг. Дали на некоја и се случи после 12 ден да има позитивен тест?
Здраво, за апликација за ваучер, од каде ги вадите овие документи: (3) Потврда од Министерството за труд и социјална политика за родителска способност на деловната жена (4) Потврда за деловна способност од надлежен суд за деловната жена
Аплицираш сама или со партнер? Овие документи потребни се ако аплицира жената самостојно. Ако си со партнер не ти треба ова.
i jas taka mislam , bideki se interesirav po veke vidov vo youtube koga bebeto e blastocist znaci deka e 3treta nedela od bremendost, nije od koga gi zemame sme 3 nedeli a plus edena nedela posle transfer znaci 4 nedeli i nekolku denovi... fala mila gospod i tebe da te usreki i site drugi
Женски ... на сите што се израдувавте периодов ви посакувам убава и лесна бременост ... тие што чекатеее, да се и не израдувате .... Инаку, Јас петокот правев хистероскопија на ГАК (доколку некој не знае, еве да известам дека прават сега, дозволено им е ) ... од она што ми кажа докторот , ми ја проширувал матката , дека ми беше Т форма , и ми кажа дека била мн мала немало ич простор ... имав рекација и од една докторка дека на Т форма ми правеле инсиминации и зачудено ме гледаше ... Некоја од вас има искуство со хистероскопија за вака мала матка Т форма ???? А и уште нешто ми откри докторот , вика дека во едниот канал се собирала течност во некој џеп , и дека ако следно ин витро е неуспешно совет му е да се затвори каналот .... искуство и со ова ???