Zenski , tie sto imate praveno histeroskopija dosega , kolku vreme krvarevte posle toa ... jas krvarev prvite 2-3 dena , mi prekina , sega pak pochnav i toa ubavo da krvaram , iskustvo ???
Докторот е позитивен или имал контакт со позитивно лице и е во изолација? Јас како што разбрав е во изолација
Samo na privatno go ima ovoj hormon za zal . Ako ne gresham e okolu 2000. Jas pravev hemolab i za kratko vreme imav rezz
Девојки за една недела ке почнам со постапка за ин витро , деновиве сакам да појдам на забно чисто за проверка . Прашањето ми е да не е штетно пред постапка да се поправаат заби ?
За вчера ми рекоа дека не се чувствувал добро, докторката рече се тестирал и позитивен е. Никој друг не бил позитивен. Ја прашав подетално бидејќи во понеделникот се видов со него а сега ми следи пункција, па тоа и евентуален трансфер ќе ги преземе докторката. Се надевам дека е добар.
Фала ти мила, дај Боже на сите вакви приказни позитивни да им се случат и да читаме само мотивирачки приказни
Провери си бета, 12 ден би требало да покаже, затоа што тестовиве не се сите 100% точни нели. Јас минатиот неуспешен трансфер 3 теста направив негативни,па на 15 ден бета негативна за жал.
Здраво на сите Јас сум Невенка од Штип.16год се бориме со стерилитет,позади себеимам неколку вонматерични бремености,5ИВФ.Имам успешно ИВФ кај Др.Таше Трпчевски...сега се обидуваме пак и се надевам на успех