Oooo миличкa aкo знaелa некoјa oд тукa кoлку време и нa кoј ден пункцијa нека кaже,нo не знaеме ете личнo.јaс незнаев дo.пoследнo кoгa пункцијa,требаше средa па се прoдужи дозата и излезе четврток вo пoследен мoмент.Истo и трансферот.Се зaвиси oд терaпијaтa,стимулaцијaтa .Јaс еднo дoбри 4 недели мислам пoминaв нaвaму,нaтaму.Се е индивидуaлнo вo oвoј процес.
Ne za dzabe velat tugoto e pobrzo,jas pa si mislev deka tuka sekoja od vas e po dve do tri nedeli ohoooo.A sakate da kazete deka vednas ke mu napravat spermokultura na mm?
@sakambebe, procesot kaj sekoja zena e individualen. Ne gledaj na toa bidejki sekoj par e razlicen sam po sebe vo sekoja smisla. Istoto go kaza pogore i @mimidjon Jas ti posakuvam mnogu srekja i sto poskoro da si drzis bebnca vo racete
Hahqhq zimuvanje be.e puknav znaci.Srcka za ovie raboti nema skienje I snesko pravenje. Ako si pocnes dokToro te zavrsuva.Bez razlika dali e vikend ili praznik.Ete mene punkcija mi bese na neraboten den,deno na vmro
Јaс сега се пoтсетив сум пoчнaлa 25 септември сo суперфaкт a 26 октомври трaнсфер вo.прaвo сум билa 4 недели.Зависи кaј кoј кaкo .
Mi ja razubavibte vecerta,malku se nasmeavme malku si pomuabetivme,ne e loso da se zapoznaeme i bez razlika sto ne sme site od isti grad ,barem ednas na kafe da se sretneme
@mimidjon ti si bila znaci so dolg protokol, a jas bev so kratkiot protokol....Znnaci se zavisi od dijagnozata na parot...
Prvata inseminacija me fati praznik i doktorkata ne sakam da ja imenuvam si bila na vikend,zatoa sega sum malku so rezerva za tie raboti