Нема да ти го бараат во фонд, мислам дека го бараат над 40 години или можеби над 38, не знам колку точно, ама на 30 сигурно не. Плус тоа, фсх и лх ти се ок, да не ти беа, може ќе ти бараа.
Фала мила и ти да се израдуваш за 10 дена. Најискрено не препознавам ниту еден симптом. Се ми е исто како и претходно
Ne sum pusac a kafe pijam 1 vo den i toa filter, mal fildzan (ne od golemite solji) ne pesacev cesto periodov zaradi ladnoto i korona normalno.inace pesacev sekoj den. Sega eve pocnav peski da odam na rabota pa ke se razmrdam..jas zedov pcenicna treva vo prav i ja stavam vo smuti. Pri kraj sum pa da ja dotrosam i ke zemam maka vo prav.
Јас правев на ГАК хистеро и лапаро. При лапаро отстранет лев јајцевод заради хидросалпинг, десен исчистен заради адхезии. Притоа сама побарав и хистеро заради мал субсептум, а пронајдоа и полип 2цм, што ниту еден доктор претходно не го виде на ехо.
Јас заради хидросалпинг едниот го извадив кај Тофовски, другиот го исчисти од адхезии. Трајковски во Њу Борн ми вика оти и др не сум го извадила. Тофовски беше сигурен дека тој ќе заврши работа за природно, ама од октомври 2019 ношто не бидна, пративме документи за ваучер.
Што се однесува до мензисот, сакам да те прашам бидејќи и мојот 5 месеци по хистероскопијата е оскуден, веќе цела година сум со 3 дена наместо 5, со 5 влошки наместо 12, ниту една преполна. Само вториот ден менувам влошки, ме загрижува многу, меѓутоа хормоните во ред, ендометриумот трослоен, на 10ден 8мм, овулација редовна.Како да ја снемувам, но се е демек во ред. Инаку сакам да ти спомнам ако сте финанссиски ок, Надеж, Бугарија, наши пријатели успеаја таму.
Надеж или Надежда? Баш сега барав инфо која е најуспешна во Бугарија. Ако некој има повеќе детали нека пише, почнав да разгледувам опции.
Надежда, Софија, јас ги контактирав уште пред година и повеќе, како почна пандемијава не ми се прејавија (( ако успеете да ги исконтактирате и да ве примат пишете овде
Женски едно прашање.Пред два месеци правев ивф и беше неуспешно и еве од тогаш добивам два пати во месецот.Последно имав на 25.02 и еве сега ме болат јајниците за добивање.Дали е нормално ова од инекциите што ги примав?
Баш ми е жал. Јас атхезии немав во ниеден. Едниот само со сактосалпинкс, другиот ми е обилно прооден.
@Sladze123 На мене претходно ми идеше на 28ми ден, сега на 25ти, веќе два месеци вака. Најверојатно ти се случува пореметување на циклусот поради инјекциите што си ги примала.
Женски едно прашање Сакам да проверам генски мутации, АМХ, вит Д, В12 и фолна. Дали и сопругот треба да провери нешто од ова?? Од кај треба да земам упат и за каде ?? И што уште можам да проверам?? Се обидуваме за бебе скоро 2 години, без успех. Имавме слаб спермограм но сега е во ред, имаме нормоспермија. Немаме некој конкретен проблем а бебе нема. Ве молам за совет и насока
@WhiteAngell бравоо честитки колку се израдував вака сабајлечки Да имаш лесна и школска бременост ти посакувам од срце