Јас во 16:30 бев последниот пат, во 18:00 ми стигнаа резултатите. Ајде па да не израдуваш со висока бета @WhiteAngell Честиткии и со лесно да си ја износиш бременоста
Кате баш ми е жал...потагувај некој ден и продолжуваме понатака уште посилни.. нашите деца ќе имаат мајки-борци, што ќе направат се за нив и ќе бидат најсаканите деца на светот.
Genski mutacii moze I na imunologija I na transfuziologija na imunologija moze I plus antitela upat od opst maticen I tamu ivtamu, vit D I b12 I folna upat od endokrinolog, brisevi pap toa zane's bazicni hormoni upat od ginekolog mozes da napravis I test za torch upat ginekolog, I proodnost na jajcevod Ili HCG ako ne si pravela,
Zdravo zenski, Doktor Petanovski, ovunorm mi gi ima zapisano da gi pijam 2x1, na kupijata citam 2x2. Kako se pijat ?
Жал ми е драга...Ништо страшно,само главата горе и терај напред...Нема откажување и тагување ... како да не било Ајде,види надвор што убаво е времето, сонце има...другарките под рака и трк на кафенце❤ Ке заборавиш,ке престане да боли,знам... Знам дека душа ти се кине ама знај дека Господ има план за тебе...за сите нас..а тоа е следниот пат!!!!
Има, има, позитивни и тоа. Не се секирај . Не е најдобро, ама не е ни трагично. По колку антрални имаш? Земаш суплементи?
Антрални фоликули на ехо се гледа. Ќе ти каже тоа докторот колку имаш или види на некој извештај од предходно ехо дали ти имаат напишано. Обично на ехото за ваучер што се праќа пишува.