Некои нарачки на врата ми ги носат, а некои ми се со картонче дома, па ги подигам од пошта. Не ја знам причината, а начинот на нарачка ми е ист.
Драга, истото се случува и со мојата нарачка. Од 27.02. стои дека е во Чикаго. Дека првпат нарачувам и се чудев дали вака е нормално.
Јас порачував денес ми стигнаа тие што ги порачав покасно првата нарачна пд 2.2 не ми стигна дали беше нешто повеќе пари 68 долари не знам, а и кај мене стои дека се уште во чикаго на аеродром, ќе ти стигнат
Zdravo devojki, imam edna maka.. mnogu kaslam i se plasam da ne unistam se da ne imam spontan abortus od mnogu kashlanje. dali meze nekoj da mi kaze nekoj lek sto ne moze da mu nasteti na moite bebinja. Pravev korona test, negativen mi e.
ne sakav da odam vo doktor vo ova vreme, mnogu slucaj od korona ima i se plasam, pijem caj so med ama ne znam drugo nesto sto da pravam?
Mleko so zagoren sekjer napravi si,toplo ispij go i kje ti ja smiri kaslicata. Sepak ova se domasni lekovi konsultiraj si se so doktor.
Па не е...некако каснат ептен.. Имав нарачка на 06.02 и 07.02...Таа од 07.02 ми стигна уште пред недела дена,а од 06.02 абер нема
Sreken 8-mi mart zhenicki denes pocnuvam so dolg protokol , odnosno ke se bockam so triptofem(mm ke me bocka )Sakav da ve prasham poshto izumiv da go prasham doktorot, mozhe da si prodolzham so ostanatite vitamini (D3,Q10 itn) nema da ima nikakva steta neli ?
Пробај со салеп, топличко, мене ми ублажувало кога сум имала мака со грло и кашлица. Најбитно, не се вознемирувај! Пробај со салеп, мене обично ми ублажува кога осеќам гребење на грлото или кашлица. Најбитно, не се вознемирувај, бебињата си се закачиле убаво сигурно!
Здраво девојки честит 8ми март до година сите со бебче во раце!дали некоја има тел број од др трајковски да ми пише!се јавив во болница бил во изолација бил позитивен!а морам да го прашам лично!благодарам