Devojki dali ke odgovarat nekogas ovie od fondot be, od sabajle zvonam nad 10 pati, ne krevat neznam li tolku li se zafateni tamu?
Колку треба да биде вредноста на бета хцг за да се направи првото ехо? И колку ви биле димерите на 21ви ден од трансфер дали е нормално да се 1340 и покрај тоа што се боцкам со Фраксепарин?
хахаха и јас вклучував сауна и спа во такви моменти, но гледам дека сум грешела, бар за машкиот фактор, тие ладно си сакаат, кај нас скијање помогна е сеа со коронава...се' стана многу тешко
Sega mi kreva samo sto zboruvav, me odbile mi barat 4 inseminaci a jas imam samo 2, posto imam tubaren faktor nieden kanal ne mi e prooden, doktorot mi rece dovolno se tebe ti sleduva vaucer i gledaj sega me ni davat lele
Мене на 12 ден после трансфер ми беше околу 370 а на 19 ден односно по една недела беше 7000 и нешто,тогаш ме виде докторот на ехо и имаше една точка а по една недела срцева акција.На ехо може да се види со бета над 1500.Не се оптоварувај со вредности битно бетата да си расте правилно.А ддимерите ќе си ги следиш постојано и ке си примаш терапија
и јас сум смрзната цел живот, сауните супер ми доаѓаа, но мислам дека не му правев услуга на сопругот, а и ти велам два пати бевме на скијање (дека и јас не сум по скијањето, цел ден смрзната хаха), но двата пати после тоа си фати, има нешто.. како и да е, нешто мора да се мати, да се опуштаме и ќе биде.. те гушкам..
Мене вториот циклус после неуспешен трансфер ми доцнеше многу и ми беше провоциран со дабростон. Јас го земав 7 дена, а добив по 7 дена откако го прекинав. Мене докторот ми рече ќе добиеш секако по неколку дена, различно е кај сите. Некои добиваат по 3, некои по 5 дена, мене ми требаа 7. Оттогаш поминаа 2 месеци и ми се нормализира колку-толку циклусов. Не се секирај, би требало да добиеш деновиве.
Јас немам вакво искуство сакав само да ти кажам дека многу ми е жал што се измачи и да ти посакам све друго да оди како подмачкано и да си видиш две црти во најкус можен рок
Јас многу често пијам дабростон за стимулација на циклус. Просек за два-три дена после прекин на дабростон, добивам циклус. Еве читам има и други искуства слични, значи се случува, ама сепак консултирај се со др зошто толку долго. И направи си тест сепак. Поздрав голем
Juhuuu cestitki devojko .... imaj lesna bremenost pa i realno mislam vo skoro nikoj ne ne iznenadil so bliznacka bremenost .... cestitki uste ednas i gali mese
@veleska. Мене ми закажаа прво ехо после трансфер точно на прв ден од 6та недела,имаше и срцева акција, бетата на 14 ден ми беше 415, на 18 ден 1.680
Многу чудно ова баш тубарен фактор е една од причините каде мора инвитро и се одобрува ваучер без инсеминации. Еве јас сум така само што кај мене е правено лапаро. Каков извештај им поднесе за тубите?
Laparoskopia zaedno so histeroskopia pred ova napraiv hsg, 2 inseminaci sve sto trebase, proodnost nemam i na dvete tubi i mi barat sega plus 2 inseminaci posto takov bil protokolot.