ve molam pomagajte denes imam na toaletot koga se brisam blega krv malo krvarenje normalno e a sum 6 i pol nedeli od bremenost (((
Oдмa јaви му се нa дoктoрoт и смиренo имам читaнo се случува и тoa нo штo и дa е књ треба oн дa ти кaже. @Amorce2 мoже пoвеке знaе...
vednas na doktor,se slucuva,kaj mene edna drugarka duri i dobivase do 5 mesec,moze i toa da e,ama sepak odi si na doktor barem da se smiris
Strasno e kolku pritisok imam,ama site sakaat bebuski,i da ti kazam malku se i plasam od celata situacija,od anestezii najveke.Ne mozam da im dokazam deka najdobro e posle nova godina,ama toa e,ke poludam uste malku.
ако е светло црвено одма на лекар, ако не е тогаш не се паничи ама сепак појди побрзо. ако ставаш кринон може и да си се гребнала од него.
Mozebi e premnogu intimno prasanje,ama mozes li da kazes kolku los spermogram.Kaj nas ne znam veke dali e dobar za ivf ili e mnogu los.Kolku imavte posle obrabotka za inseminaciite?
@S.Snezana може да се случи, мене ми се случи накај 8-9 недела, два дена ми траеше и беше малку, има врска и бојата на крвта, не би требало да е чиста крв. Јави му се или отиди кај докторот, и мирувај!
@sakambebe а ти имаш ваучер? Поднесено документи? Или на приватно ќе праиш? извини ако си пишала веќе, ми промакнало како информација Иначе, притисоци имаш и ќе имаш, стави игнор и терај по твое, сепак тоа е одлука твоја и на сопругот, не дозволувај да ти се мешаат, сите сакаат бебе ама нека се стават во твоја кожа и низ што треба да поминеш. А колку и да звучи лудо јас обожавам анестезии моментот на успивање и на будење ми е ептен убав ахахаха ај чао се гледаме им викам и заспивам, на будење сум праела муабет со сите таму појма немав. Кога ми беше пункцијата телефонот ми беше во шкаф, у тоа бунило сум и го побарала на сестрата и сум се јавила на муж ми, нит знам дека ми го дала нит дека сум му се јавила и селфи сум му пратила )) претходно со хистеро исто, некои глупости сум праела, и на пораѓај исто, забавно ми е кога ги примам )) така што уживај, тоа се анестезии од 15мин не се класични, лесно се будиш, кратко траат, полесни се и нема нус појави Е спинал, никад више ама тоа е друг муабет
Jas primiv anestezija pri vadenje na polip od matka,ama jas se sekavam na se otkako me razbudija hahahahahhahaha,znam samo deka placev mnogu od bolka.A ne pustaat nikoj vo soba so tebe posle punkcija? Podneseni mi se dokumentite.Cekam odgovor.
Prvo se javiv vo newborn i im kaxav sovet od doktorkata samo da go prekinam aspirinot drugo nisto. Ama nemozam taka mirno da sedam i bev na bolnica doktorot me vide samo so ona so go stavaat kako za bris zemanje i rece deka krvarenje nema od matkata utre treba da odam kaj maticniot da me vidi so vaginalno eho i brisevi ako mi zemi . neznam sto ke bide so gospod napred toa e neznam ni sto da recam ni sto da mislam
Da,im dostaviv se ona sto pisuvase na stranata na fondot,no mi gi bratija za 4d eho,i ne mi e jasno zosto go baraat koga na stranata im pisuva ili hsg ili laparoskopija ili 4d.Birokratija teska
Jas vejke ja primam taa terapija 3x1 utrogestan i sekoj 4ti den inekcija progesteron se nadevam deka se ke bide dobro