Не си пишала во оваа тема за болката, туку во труднички муабети, тука секој на секој помага колку може, зошто сите делиме иста мака и ретко која девојка е оставена без совет најубаво да се слушнеш со гинекологот утре, се надевам не е ништо страшно, нашиот пат е потрновит од природниот, затоа се е можно. Земи магнезиум и пробај опушти се. Ќе биде се во ред
Da tamu pishav vo pravo ste, vi blagodram mnogu, utre ke se javam vo bolnicata, samo da ja pominam nokjta
Cel den lezam mnogu vnimavam, bolkata ne pomina uste me boli na momenti ke popusti na momenti bas boli, gospod na pomos do utre. Vi blagodaram na site, dobra nokj
Јас ги имам истите симптоми. На моменти имам болка а незнам од каде . Ама мене ми е од цревата, ги имам испитувано. Пробај со чај од нане или сливи. Може не е поврзано со бременоста, опусти се.
Dali so 48 god bi mozelo rejuvinacija na jajnici ako moze nekoj da mi kaze. Toa mi e edinstven izlez. Fala
Исто, следна недела одам на прва консултација кај Лазаревски за да почнеме, ќе бидам 15 ден од мензис, па ќе видиме како ќе оди постапката.
Јас сум со една туба, со тубостома(нов отвор на тубата), со две инсеминации на природен циклус, по една година од лапароскопијата ни одобрија од прва без дополнителни две инсеминации.
Ова сигурно е некоја грешка нема шанси со лапаро и извештај за непроодни да го бараат. Прва индиција без инсеминации се непроодните туби за ваучер да добиеш. Јави се пак или појди кај нив дирекно дане те погрешиле со друга.