Ako zemes prioriteten od opsta maticna za na klinika da spodelis moze li ? Jas barav ama mi kaza za klinika nemoze nikakov moze za polikliniki 8 septemvri jane sandanski zelezara I sl za klinika nemoze mora internist da te upati na endokrinolog ako uspees kazuvaj da I vrsam pritisok .inaku veke so meseci k. adamovska nema termini na moj termin se e crveno a pak nekako si zakazuvat istoto I za kariotip se nema a vamu si izlagat denovi I termini zakazani
Види,јас работам во општа ординација кај матичен лекар,што се вика таму сум на местото,секој ден проверуваме термини и нема и нема јас незнам што прават луѓево ... во последно време немаме закажувано за на клиника поради ситуацијава луѓето се плашат да одат и не ни бараат упати,но ќе се обратам кај мојата матична и ќе побарам ако не приоритетен да ми даде барем како Итен упат што важи 24часа,ако успеам да закажам секако ќе те известам,јас планирам да одам во четврток кај матичниот а во петок кај ендокринолог.
Јас сум од Тетово, имам синче со инвитро и матична ми др. Борислава. Ми ја водеше цела бременост и презадовона сум. Здравје да наполни малово 18месеци ќе се спремам за второ и пак кај неа би одела. Доколку сакаш тел. број пиши ми во порака. Со лесно п.с за ниту едно ехо ми нема земено денар и за секаде ми даваше упати на време и ништо немав платено.
fala duso za sovetite, da i jas slusnav za nea deka e mnogu dobra.. da ja imas deteto so zdravje i dolg zivot
Заврши и мојот трансфер денес. Вративме две од кои едното со одличен квалитет,другото четириклеточно на 3 ден. Па сега со Господ напред и позитивни мисли.
Не, не стигнуваат, цела недела ги чекав. Ги фатило викенд, каргото ги заборавило во магацинот...Немаа договор со каргото да стигне за еден месец. Ова од пред месец дена, може се оправиле
Имам newfound respect за жените со нередовни циклуси. 5ти ден по прекин на терапија после неуспешно ивф уште немам добиено ниту пак некој знак дека ќе добијам. Мислам дека ќе полудам од нервоза. На прсти може да избројам колку пати ми каснело во животот. И само два пати повеќе од ден два. Еднаш пред да почнам со стимулации за првото ивф, и сега. Има ли некое чаре? Или тоа е, да чекам и да се надевам дека нема да убијам некого деновиве
Уф правев и други испитувања во исто време и се заедно платив ама мислам дека овие АНА и АФА ми излегоа околу 6000 ден
Del od rabotite ne mi se poznati AFA I ANA pravev na imunologija I ima objasnuvanje a voedno te upatiuva profesor posle izvrsen razgovor da gi ispitas I ti gi cita rezultatite I ti kazuva sto e sto I zasto, I tiroidnite mi se poznati e sea kolku ginekolog ovie drugive ke znae da ti gi potolkuva iako ne se negova oblast neznam a I neznam zasto slyzat I koja e indikacija za ispituvanje zboram za ( od dsDNA do Ku)