Daj Boze Ninichka, se iznaplakav celo sabajle hehheh ama sepak treba da pocekam cetvrok i beta da bide gotova. Na site od se srce vi posakuvam ova sreka, neizmerna site velat nemoj na forum, ama mene ovoj e tolku pozitiven i mnogu mi pomogna se nadevam krvi rezultati ke bidat dobri
Vazno ja vide,toa e najbitno.Ne mi e jasno za maski faktor dolga postapka,ima jajce kletki dobri so mala stimulacija.... ne znam ne sum pametna.
Iskreno ne navlegov tolku samo si go slusav doktorot. Mislev ako poveke prasuvam i znam samo ke bidam pozagrizena. Mozno e da ima dobri jajce kletki so mala stimulacija. Toa se od orgnizmot zavisi. I na osnovu tvoite rezultati dr ke proceni. Mene desniot jajnik prirodno ne e tolku produktiven kolku leviot, mozebi toa e edna od pricinite zosto odev na dolga stimulacija. Ama spermogramot nie mnogu los, nula.
LELEEEE.....DVE CRTKIIIII....BRAVO MILAAAA.Gospod da mi ti Dade dve naednas, uzivaj si vo periodov sto mi to sleduva, opustise,razgaluvase, najvazno gali si go meshko.. Mi go napravi denov preubav od sabajle **
Bogami mnogu prijatno sum iznenadena. Covekot napravi se sto bese vo negov domen i poveke od toa. Vcera bese ludnica, vozduh nemase od guzvata vo hodnicite. A toj se zamarase so toa dali ako odlozam transfer, posle koga ke go napravam ke treba da go platam privatno ili moze da se sredi da odi vo istiot paket i fondot da go pokrie. !? Znaci epten trgna vo celava rabota pred se kako covek, a potoa i kako doktor. Sega zvonam se zalam od stomak, i vednas me povika utre da me vidi. Sekoja cest. Samo najubavi komentari imam za nego. I nedaj boze da zavrsi so neuspeh postapkava, ke znam deka e bozja volja, a doktorot napravi se sto mozese. A ti dusicke da ne se sekiras, zasto ima razlika od hiperstimulacija do hiperstimulacija. Site tie rizici se odnesuvaat za izrazena hiperstimulacija, a kolku sto znam ti nemas takvo nesto. Ne si pravi grdi filmovi i gali go mesko. Kaj tebe pomina strasnoto
Нaтaшке.милo е штo си зaцoвoлнa,јaс денес ич.не сум дoрo ке oдaм пoручек дa.ме види ивaнoвски,стoмaкoт уште ми е пoдувaн ,сега и желудникoт ме бoли ке ми испукa мислам.Прoбaв дa јaдaм сaмo мaлo кoличествo пoсле имaм бoлки немoжaм.Дaли е мoжнo сегa дa имaм хиперстимулaцијa веке ми е 8 ден oд трансферoт. @Stasija милo ми е миличкa,брaвo успеa .Смиренo сегa,релaх пушти.хoрмoни мaлку
И јас гледам две цртки @Stasija Честитки мила - сигурно ќе биде добро и на бхцг во четврток. @sakambebe никој не може да те направи спремна, освен ти самата. Прво, мораш да ја прифатиш ситуацијата и да се соочиш со проблемот. Бебе ќе имаш, може не како што си планирала, ама ќе си дојде и тоа. Околината треба да научиш да ја игнорираш. Кога самата ќе го прифатиш фактот дека ова ти е патот до бебе и со нив полесно ќе се избориш. Нема што на секој рачун да му поднесуваш. На крајот на денот, на секој дрско да му одговориш, да знаеш дека веќе никогаш нема да те праша. Со мт ќе си разговараш. Тој мора да ти биде најголема поддршка и поткрепа, Јас да го немам мм, сигурно ќе бев многу психички падната. Тој секогаш е тука за мене. Дури и самиот се јавува како виновник за нашата мака, само мене да ми е полесно. Сега ние сме си семејство, ова е препрека која мора да ја преминеме, за да бидеме целосни. Земи си колку ти треба време за постапката, не се форсирај.
Me rasplaka duri,kamo da bev jaka kako tebe.Nema razgovor so nego.Jas sum nad 30 godini i iskreno i poveke zaradi toa me forsiraat,pa i dr mi rece deka jajnicite mi se vo nekoja sredna faza,ne znam kako i da go kazam toa,mi pisuva 4-5 folikuli,ne znam sto znaci toa,i sega se diga panika kako da e ne znam sto.Iskreno ne sakam da imenuvam kade bev,od pristapot sum zadovolna a od pregledot i sumata koja mi ja zemaa ne sum.Mi kaza nekoi raboti za koi veruvam deka Ivanovski nikogas nema da gi kaze.Luge tolku sum pod stres i zbrkana od se sto se slucuva.Nikoj ne razbira koja maka ja vleceme po nas,site kako da se sitat na ona koe nie kako zeni,kako familija go trgame.Ne bi sakala na nikoj da mu se sluci.Sakam site da gi vidime tie dve crtki.
Yeeeeeee Bravoooo Stasija. Jas kolku so gledam ima vtora linija,bleda no vidliva.Osven slep da si pa da ne vidis.So sreka sonce,so lesno,uzivaj si sega.I pisi ni vo cetvrtok
Што тоа срцка? @sakambebe ако ти е за утеха и јас сум над 30, а помалку од 35, па сепак не паничам. Не сум толку јака колку ти се чини. Мораш да си го прифатиш проблемот и патот пред тебе. За да се соочиш со непријателот, треба да го разбереш, за да имаш тактика и стратегија да му пристапиш. Мораш да најдеш начин да разговараш со мт. И полека со стресот. Колку повеќе си навлекуваш нервози, полошо си правиш. секој има нешто што делува кај него. Полека, смирено и сигурно ќе си дојде бебе.
Dali e mozno.da imam hiperstimulacija,meseto mi e izduvano do zeludnikot a i zeludnikot me boli nemozam da jadam
Мислам желудник не боли од хиперстимулација. Дали правилно си ја лоцираш болката? Да не си јала нешто што те иритира? Барај го Ивановски и нека те види.
Jas kolku so svativ...mozebi gresam no nea ja napnuvaat za bebe.Taa ne znae nisto,I nisto ne I jasno.I ne ja obvinuvam.Aman be luge dali postoi ova vo ovie vreminja?Sakambebe mila krena ja glavata I ne dozvoluvaj nekoj drug da ti go vodi zivotot.Ova e mnogu tezok period za sekoja zena,pa duri I sekoj cuvstvitelen maz iako ne minuvaat tie niz istoto so I nie.Odi na in vitro togas koga ti ke bides spremna I togas koga ke mislis deka e vistinko vreme.