I jas sakam bebe,ama sakam prvo da se spremam pcihicki,stvarno nisto ne znam za ovaa in vitro postapka,mozebi nekogas sum dosadna so prasanja,ama sakam da razberam i da sfatam sto me ceka za da mozam da se spremam pcihicki.Ama ova moeto ke pocne bez priprema pcihicka.Ama ajde samo so kako gospod nikoj ne e,pa se nadevam nema da imam problemi.A psihata e druga rabota,ke raboti i taka i taka
постапката не е страшна, ниту нешто комплицирана. Тоа нека не те плаши. Страшен е периодот на чекање на тестот.
Душо од стимулации ич да не се плашиш.Може да прпбате со средна стимулација и да немаш никаков проблем со хиперстимулација.Мораш опуштено малце.Го разбирам мажот ти како му е,оти кај нас мојот маж нејкеше напочеток да оди по доктори,а па за спермогеам да не правиме муабет.Така да не му се лути и пробај поинаку да гледаш на целиот процес.И извини не сум во тек,инсеминација сте пробале ли?
Eve mili moi,MADO,se vraka nazad so dvajca borci i ne planira da gi pusti od stomak 9 meseci.Da borci se majkini,od 15 super jajci kletki se oplodija 5,najdobri ostanaa 2,si gi sakam mnogu...pozdrav mili feminki.Ubav soncev den
Феминки некоја од вас во документите да поднела пап тест со Цин 1,пишува на страната на фондот не постар од 1 год.ако бил уреден.Докторот ми вели ќе ти одобрат нема врска цинот и трудници имаме со цин,дали е тоа така или и тоа да го лечам па после да поднесувам? по мое треба да биде во ред,ваше мислење?
Јунаци на мајка! Сега одмарај и пушти мозок да пасе. Кога ве читам вака позитивни, уште утре ми се оди да почнам пак, ама ко ќе ми текне на минатиот пат, ептен ми е страв.. Мислам никогаш нема да се ослободам од него..
Eve jas podnesov so cin 1, ne se sekiraj so toa, bas naprotiv so bremenost se cisti taka me sovetuvase maticniot a I primer znam Edna prijatelka kon cin 3 bese I ostana bremena I otkako se porodi go nemase, taka da kuliraj si I opustise @MADO borci majkini, ajde mila Gospod da mi ti pomogne I da mi ti Dade neizmerna sreka I polni race @kukla21 da znajs mene kako mi e, strav vkoski mi e vlezen, nikogas nema da iscezne kolku I da sum pozitivna, ama toa e Mora da SME silni I so golema podrska od mazinava nasi.
jas bev kaj maticniot i se e vo red sabajle ispitav krv i mokraca imam bakterija vo mokracata treba ureba utre da ispitam za koja bakterija se raboti pa ke vidime i mozno bilo od toa da se pojvi malce krv. kaj nekoj do sega se ima pojaveno bakterija vo urina?
Opasnosta od hiperstimulacijata bila do 12 nedela, taka barem mi rece doktorot. No toa uste od start se gleda i se pravi procenka. Zatoa stavaat albumin. Dusicke, normalno e stomakot da ti bide poduen i bez hiperstimulacija. Nemojte ve molam da panicite ili nedaj boze da sporeduvate so mojata sostojba, Ne e isto 2000 estadriol i 8000 estadriol. Zemete pijte caj od magdanos. Go osloboduva visokot voda od organizmot. Vo litro voda zovrijte tri lazicki seckan svez magdanos. Pijte barem po edna doza dnevno.
Здраво феминки,МАДО со среќа сега гали си ги во мешкото и да не израдуваш со две линии и две бебенца срциња мали. Сакав да прашам бидејки имам ешерихија коли ништо од мојата инсеминација, но мм и тој има проблем осеќа некое чешање долу а на него не му дадоа ништо да користи а како што читам можно е да сум му ја пренела на него.Незнам дали може да му давам да користи се тоа што корисатм и јас против бакетријата мислам на чаеви и лек со корен од магданос и некој антибиотик без лекарска консултација или ќе мора прво доктор да го види.Поздрав
Nemoj kukla taka, ti i strav? Pa ti si ni najsilnata ovde! Stisni zabi, se ke bide dobro. Neznam dali si svesna,ama mislam deka za tebe so najmnogu emocii ke proslavime na forumot! Na site devojki ti si im najsilna potpora i site go cekame denot koga ke ni gi soopstis dvete crticki. Ke ima solzi radosnici Ne ne ostavaj da cekame mnogu