Вистинските се оплодиле!!! Само позитивна мисла и уште попозитивна енергија и со верба во Бога за некој ден ке бидат во твоето меше❤❤❤ Со реќа до небо!!!
Само бета ке ти покаже,не градите.. До тогаш,само позитивно,насмеана и среќна,уживај и не мисли на симтоми... Гали си го мешко и don't worry,be happy!!!!
Знам, ама дека имам една успешна бременост, и сега се си споредувам. се надевам на висока бета Thank you!
Здраво Ве молам најмногу за помош дали после позитивен тест позитивна бета ви се десило неколку дена да имате водлест исцедок малце глупо да се изразам ко помочана секој ден а денес имав и бел исцедок неможам докторот да го добијам?
Мила јас пред пет месеци си го поставив истото прашање а одговорот е дека тоа ќе го имаш се додека ти трае бременоста гали го полното меше јас еве терам 5 месец и секој ден долен веш менувам де водичка де исцедок облечи собечи правам само не практикувам секојдневни влошки несе добри уживај и радувај се..
Изгледа... 70клексани рефундирав на почеток на годинава...без рецепт само извештај потврда од матичен и сметки со сметкопотврди
Фала многу, баш ме зачуди ценава, значи за нив ми наплатиле. А веќе денес ми кажаа резултати. Значи, добро пројдов. Честитки
Јупиииии...мешко ке растеее!!!❤❤❤ Друшки,јас да се пријавам за втора хистероскопија во вторник... По консултација денес со Влатко од Борн решивме да направиме уште една(првата во 2016,на ГАК, отстранет септум,непроодна десна туба,уште си ја носам така нефункционална, таа левата проодна ама извиткана..) Оваа ке ми ја прави Влатко. Повторно септум од 2.9 мм... Па со среќа нека ми е... Сигурно ќе има позитивно влијание врз криотрансферот што ме чека...
Мила со лесно да ти мине интервенцијата, ништо да не те боли и да ја задржиш позитивата како и до сега, се’ лесно да тече после тоа и да вроди со плод! Ти си храбра и една од најпозитивните тука, ти посакувам се’ најубаво
@princess5 , @Sienna_MK фала другарки,да се враќа со среќа... Само знам дека секоја интервенција што ја правиме не е за џабе,туку го олеснува патот до успехот,ни дава надеж за понатаму....еднаш,два пати,пет пати..не битно,колку треба толку,оној Горе знае што прави... Затоа @princess5 не му ја мисли,веднаш направи ја хистероскопијата зошто ке ти се исплати,ке видиш... И сé се случува со причина...само треба да сме силни и храбри да ги прифатиме свесно предизвиците кои ветуваат успех..А богами овде сите сме!!!
Лавици ајде поучетеме зошто без памет сум Значи јас се оперирав и ги извадив миомите. Е, сега сакам да одморам два циклуса и тогаш да пробам да извадам уште некоја јк ( имам само еден ембрион замрзнат ) а криотрансферот таму некаде кај август. Да одмори матката, така ми кажаа. Ама, денеска му се јавија на сопругот за вакцина за оваа недела И, сега што ? Тој треба да дава материјал а би бил вакциниран. Знам дека имаше инфо од вас што имате читано за тоа ама некако не обрнав внимание. Ај некоја што е позапознаена да каже
Здраво девојки, после два месеци денес конечно ми беа готови резултатите, додека појдам кај Др. ве молам ако некој нешто знае да ми кажете. Поздрав ♥️
Исто сме мутави другарка...мене ми рече др.дека супер ми биле резз.и дека секој втор човек ги има овие мутации.Мислам дека терапијата ке ти биде клексан од 0.4,аспирин од 100,метилфолат и Б12 во форма на метилкобаламин... Со среќа!! Ако извадиш уште некоја јајце клетка после 2 циклуса и да створиш ембрион,тоа се после 2 месеца..така да ако сопругот дава материјал после од прилика 2 месеца тогаш е сосема ок да ја прими првата доза сега,па за 2 недели другата доза вакцина...Нема да има никаво влијание врз материјалот ,ке има време да му "легне" вакцината...