Обожавам и се ежам кога читам вакви убавини. Уживај мила овае твое време, гали меше и насмевка од шестка до шестка. Честитки
Да пробаш со спасмекс форте , мижеби од нив малку ќе стивнат болки , посакувам да ти поминат побрзо ❤️
Јас имав спонтан во 7ма-8ма недела. Болките ми беа ужасни, ама не траеја предолго. Би рекла кога почна обилното крварење почнаа и тие и траеја неколку саати. Испив 4 кетонали за кратко време Потоа крварев помалку. Се надевам ќе се исчистиш брзо и ќе помине.
Издржи ако не тргни на болница,јас така сама се исчистив првиот пат ама болките до плафон,се гребев во ќебето ,моја препорака подобро на лекар.
Zdr devojki nova sum tuka sakav da prasam dali nekoja znae koja e cenata na zemanje zamrznati embrioni od edna bolnica da se pravi transfer vo druga
Јас префрлив еден замрзнат ембрион од Систина во Плодност и платив за земањето 20 000 денари и плус 49 000 за трансфер
Женски работат денеска на ГАК, за проверка на амх , или да си одам од понеделник? Исто ме интересира и за имунологија дали работат, да си земам резултати
Најчесто е еден ден, кога ќе ги пиеш тие, поминува не се секирај, после се послаби и трае крварењето може недела дена. Но ако има плус симптоми, темп и омалаксаност, на лекар..
Jas imam odeno vo sabota za proverka na hormoni, rabotat. E sega so pandemijava da prasas da ne ima nekoi izmeni, ne znam, jas odev vo 2019 god.
Имунологија од пон до петок работеле, за гак треба и викенд да раб ама со пандемијава незнам...Подобро понеделник зш амх не ти е врзан со хормони за 3ден па да не те вратат...
Девојки да споделам само инфо... Денес на државна на биохемија ме вратија за испитување хормони ... Одлучиле во сабота да не испитуваат... Нашиве државни институции и лавиринти Да знаете, ако некој планира да оди во сабота...се дур не им текне да сменат пак
Знам дека не е врзан со хормони, ана не сум од скопје и дебеска за друго ке одам, па мислев да си завршам , ама ништо од понеделник ке одам. Фала у секој случај
Девојки, Ви благодарам на сите за помошта се исчистив но со тешки маки. Вакви болки на никој, да недава Господ. И кетонал од 100мг не помагаше. Денес сум подобра стивнаа болките.
Да даде Господ што побрзо едно сонце мало да те огрее, да го гушкаш и мирисаш, и што побрзо да го заборавиш ова. Тоа дете ќе ја има најсилната мајка лавица
Можеш во Centogene лабораторија позади МВР а карши ДИФ факултет. Работат и со фондот, ти треба само упат од матичен гинеколог.
Прво 5 дена пред трансфер почнав х2 пролутекса на ден. Имав главоболки (не сум сигурна дали беа предизвикани од тоа, пошто си патам јас од хронични главоболки) и се договориме од ден на трансфер до тест да примам 1 пролутекс и 1 кринон навечер. Сега после тест ми рече повторно да продолжам со по 2 пролутекса на ден, наредните 14 дена. Ако се си е во ред ќе ги прекинам.