Ти благодарам миличка Дај Боже што побрзо да се израдувам со бебушка. Вакви болки никогаш, да не се повторат.
Девојки здраво, да не знаете каде може да се најдат клексани или некој да продава...?? Од Скопје сум. Ви благодарам однапред на сите
Девојки дали некоја примала интралипидна пред трансфер? Имам останато две инекции триптофем доколку на некоја и се потребни ке и ги подарам
Normalno e jas seuste takvi grčevi imam a sum 7 nedela toa se mesti plodot. Uživaj odmaraj i ne misli mnogu. Samo pozitivni misli i ne se preoptertuvaj so čitanje sve i svašta.
Ете..помина...видиш како сé помина... Потполно те разбирам како ти беше зошто и јас низ истиот пекол поминав. Сега опушти се,остави го телото , мозокот и душата малку да здивнат,уживај во убавото време, сакај се себе си и со нови сили,со голем верба во Бога , живи и здрави во нов поход.. До тогаш, природните обиди се добредојдени...зошто чуда се случуваат,а јас бескрајно верувам во нив!!! Со среќа храбра жено!!❤❤
Pozdrav devojki. Kako da se spramam za transfer na zamrznati embrioni? Posle neuspesno prvo ivf sekogas sum pod stres. Imam cueno deka so zamrznati pogolem uspeh imale ivf? Dali e visitna ? Vi blagodaram ❤️❤️
Само во помалите аптеки...и ако си со извештај да отидеш да те боцнат од болницата да ти најдат (ама сега со ситуацијава незнам колку е можно тоа)
Ne sum sigurna dali kje ti prifatat. Na moja drugarka vo New Born i rekle deka kje i pomognat so podgotovkite ama transferot da go napravi vo klinikata kade sto se embrionite. Mozebi ne sakaat da se zamerat so kolegite.
Да 300 евра е се директно таму во систина ми кажаа, е сеа кога отидов дома си велам леле јас само за транспорт прашав а не прашав дали се наплаќа за тоа што ќе ми ги чуваат таму и пак се јавив и ми кажаа дека само толку се наплаќа дека нема дополнителни трошоци
Da da taka kako na privatno ke ti go naplatat ama ok e cenata vo sporedba so privatnive laboratorii kade e okolu 1800. Samo koga ke plakas ostavi mail i ke ti go pratat, jas otposle doznav deka mozelo vaka i morav da odam da go zemam.