Само што ми стигна микронизирана дхеа, препорака на Петановски. Имате ли искуство со ваков препарат? Читам има интеракции со летрозол, намалува естроген... некако не е зафрканција пиењето.
Да знам дека ке ми се јавуваат само прашањето ми беше дали има шанса овие 10 да почнат да се развиваат од 2ор ден. Малку се разочарав дека од толку јк само 5 се оплодени
Друшки,јас да се пријавам дека завршив со хистеро... Го извадивме септумот,др.Трајковски не го измери ,само ми рече дека бил многу мал...и сега со чиста матка и позитивна мисла се надевам дека слениот месец конечно ке го дочекам криотрансферот. Поминав супер,малце сум уште ко пијана кокошка,ама ке пројде. Сега едно кафенце да си се напијам и да си уживкам. Ве поздравувам❤❤❤
Да сподели некој искуство со повеќе неуспешни имплнтаци со трансфер со замрзнати бластоцисти. Имам едно детенце со ивф, во обид за второ веќе трето ивф неуспешно. На имунологија се испитано во ред, хормони во ред,вит д и тироидна во ред, прогестерон ден пред ивф над 30 , ендометриум добар , мутации за кој земам клексан, трансфер со замрзнати бластоцисти.незнам што друго да испитам, како да пристапам за следен пат, секое искуство е добредојдено.
Здраво девојки, дали некој пред брзо време направил приватно (без ваучер) трансфер на замрзнати ембриони, конкретно за Ремедика да ми каже цена за цела постапка? За аплицирање на втор ваучер треба да поминат 6 месеци од прво неуспешно? Во мисла сум дали да поднесувам нови документи или да пробаме на природен циклус трансфер.
Ја повикав анита денес, требаше да ја направам мојата прва консултација Анита ми рече дека треба да почекам до јуни, јули затоа денес закажав состанок во Њуборн кај д-р Трајковски
Srcka dokumentite se nosat Kaj majka Tereza pozadi vo toj crven krst zaso ako gi nosis vamu Kaj jugo drvo tri meseci ke čekaš da gi pratat vo direkcija so sreka
Девојки и моето ивф заврши неуспешно,се работи за спонтан абортус. Е сега ми рекоа да не пијам ништо, штом прекинам терапија ќе добијам и ќе се исчисти. Еве веќе 5ти ден како прекинав терапија, а уште немам добиено па се мислам да не не е нешто во ред. После колку време од прекин на терапија имате добиено?
Јас минатата недела се слушнав со Анита ми рече не се знае кога се враќа, како и да е останува да чекаме до Мај штом заминува на одмор
Zenki, tie sto ste pravele histeroskopija, daliposle toa koga bevte na kontroli endometriumot vi bil tanok ??? Sega sum posle histero , veke pred 2 ciklus i na 19 den na 4d endomitriumot 5mm , sto e mn tanok, na nekoja i se sluchilo istototo??? Notmalno li e ???
Јас имав иста ситуација мисед.Чекав 3 недели за да прокрварам но ништо од тоа.Мораше киретажа.Почекај уште 2-3 дена,ако не прокрвариш побарај си киретажа