Здраво Борки, јас сум нова на форумот. Направен е трансфер на 1јк пред две недели. Бхцг ми покажува 6,2. Дали нема бременост или можеби е рано? Циклусот ми доцни 6 дена. Некој со вакво искуство? Фала ви
Значи се исплати и тоа доста да си земеме пролутекс од таму...А баш ПРОЛУТЕКС како нашиов зема или под друго име( обично генеричкото име на лекот ) Сум згрешила со цената...Не се сеќавав баш точно па затоа така пишав од -до...иначе во секоја аптека се иста цена...сега кога ве прочитав ми текна дека 560 ден.ги купував... Sorry...
Неее, се е исто скроз. Кај нас тие што се на пазарот мислам дека се произведени во швајцарија. А фирмата што ги произведува, IBSA има претставништва во повеќе земји и затоа е и разликата.
Сестрата ми рече да го повторам тестот за некој ден. Една пријателка ми рече дека и кај нејзе на 14 ден бил низок, за по некое време рипнал дупло. Па сакав да видам дали уште некоја како мене е имала ваква ситуација.
Девојки и јас успеав, 3 ден по трансфер, лежев, одмарав, денес шетав малку и ручек праев, доста беше лежење..на сите што сте после трансфер ви посакувам успех и висока бета да си имаме наскоро! Кажете ми Утрогестанот како го аплицирате? Јас неможам со нокти, па користам апликатор
Да не те разочарам ама мислам дека за 14 ден е ниска. Кај мене беше 50 на 14 ден, еднаш се дуплираше и почна после да паѓа. Сега се чистам веќе. Ама не губи надеж провери си пак бета. Со среќа!
Ve molam Za informacii.Na pripoden ciklus kakov protokol sledi toes se pocnuva Od koj den.I isto Za kratok protokol me interesita.Jas vo cetvrtok sum Na konsuktacii so dr I ke pocneme.
Ќе ми се смееш можеби ама купив Канестен крем вагинален и во него има 3 апликатори, и со нив супер ми иде таман место има за вагиналетата од утрогестанот иначе рачно тешко иде ставањето
Prolutex jas zimav od Grcija pred dve godini isto i Krinon gel. Sega so sostojbata bi mozelo po soferite
@Blondie715 @Knizhevnik11 Koga zboruvate za merenje na progesteron dali e toa transfer na priroden ciklus vo koj cekaat prvo da ovulirate ili so estrofem od pocetok na ciklus?