Ovie smee vo bremenost? Jas piev Elicea 8 meseci, mnogu mi pomogna, pa morav da ja isklucam zaradi transferot, doktorot ne mi gi preporaca vo bremenost, iako vazat za bezbedni. Fala ti za preporakata, ke gi probame. Uzivaj mila
И мене тоа ме интересира. Знам дека не препорачуваат ништо за смирување пред ивф. А за валеријана и јас пијам ама кога како.. Не осеќам нешто посебно.
Девојки кога би им соопштиле на своите најблиски и пријатели ако успешно забремените сега? Ќе чекате некоја недела до прво ехо или одма после бета?
Дефинитивно во Срце кај докторката Бракница. Може се чека додека најдеш термин ама незаменлива. Топла препорака.
Zdravo devojki , posle transfer od 14 dena denes beta mi e 700 . Srekno na site koj sto se vo ocekuvanje. Bidete samo pozitivni i ne mislete na simptomi samo uzivajte.
Секако душичке тоа е позитивно , ја сметаат 3 недела , рано е и многу е ниска но за кратко ке ти се покачи ... Честиткииии
Znam deka e nisko, me zagrizuva toa sto pred 3 dena bese 76 a sega e 69, se namaluva a ne se duplira da proveram pak za nekolku dena?? Da zemam nesto za poddrska na bremenost?? Neznam.
Еве ме и мене околу 3 години во обиди неуспешни...без реален проблем кај двајцата,ама кој што сака нека каже не можеш да се опуштиш и да не мислиш...секој ден мислиш на тоа,си тераш живот ама таа мисла е дел од тебе...4 инсеминации неуспешни,си поднесовме документи за ваучер си почнавме постапка и тогаш е стресно секако,само што немав негативни мисли дека нема да биде,а паралелно па ниту дека ќе биде ,само верба во докторот и Господ дека ќе се случи чудо...и се случи имавме успех веќе сум 8ми месец...дај Боже да биде се добро до крај.Сите сигурно длабоко во себе знаеме дека еден ден ќе се оствариме како мајки,така и ќе биде
Zdravo devojki.mene ova me interesira.Od 24 pijam mikroginon i nemam tezina Od niv osven sto custvuvam poduvanost,so odgled deka imam 60 kg denes 61 i me plasi sto de slucuva,Na 10 odam Na pregled i odime po natamu,neznam sto sledi no Ve citam deka Od inekciii stomakot raste.zavisti Od sto i dali e isto kaj site.Ve molam iskustvaaa
Jas bi ti rekla prolutex ili progesteron depo, nema steta, ama ne sum doktor, sepak ova e moe iskustvo. Mene mi bese betata na granica so edna od inseminaciite i mi pustija progesteron, tri dena primav, plus progesteronska terapija sto mi bese prepisana